Lepotne navade: Kako smo lahko bolj ekološki?

L’OCCITANE nadaljuje z ekološkimi rešitvami

V današnjem svetu je vsako odgovorno podjetje dolžno storiti vse, da zmanjša količino odpadkov in prepreči onesnaževanje. Prihodnost našega planeta je odvisna od naših dejanj tukaj in zdaj! L’OCCITANE je vse od nastanka leta 1976 osnovan na trdnih načelih in resničnih zgodbah, ki v središče postavljajo naravo in človeka, zato je sprejel 6 jasnih zavez o varovanju našega planeta in spoštovanju do človeka, s katerimi svoje poslanstvo še utrjuje.

 

L’OCCITANE en Provence

 

EKO PONOVNA POLNJENJA – Skupaj varujemo okolje

L’OCCITANE se tako že vrsto let osredotoča na zmanjševanje količine odpadkov, ponovno uporabo in recikliranje. Veliko izdelkov je na voljo v formatu eko ponovnih polnjenj, s katerimi je uporaba plastike v primerjavi s standardnimi embalažami zmanjšana za 65 do 90 %. Še ena dobra novica: z avgustom bodo eko različico dobili še nekateri izdelki, ki jih L’OCCITANOVE stranke obožujejo.

Z ekološko embalažo in odgovornim nakupovanjem lahko naredimo majhne, a zelo pomembne spremembe. Nekateri izdelki iz vaših priljubljenih kolekcij so na voljo tudi v 500-mililitrski embalaži za dvakratno ponovno polnjenje. Ekološko in varčno!

 

Nova eko ponovna polnjenja bodo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 6. avgusta 2020.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

PRODAJNA MESTA L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Aleja, Supernova Mercator Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi

KRANJ: Qlandia ● BLED: Cesta svobode 10 ● MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11

CELJE: Citycenter ● NOVO MESTO: Qlandia ● KOPER: Čevljarska ulica 35, Planet Koper

PORTOROŽ: Obala 14 b ● NOVA GORICA: Qlandia

Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

 

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si