Lepotni izdelek, ki je navdušil priznane umetnice

Vichy letos praznuje 89. rojstni dan, zato se je blagovna znamka odločila, da bo veliko obletnico obeležila regijsko in poudarila pomen umetnosti in ženske moči, ki nas v teh trenutkih navdihuje in povezuje.

V zadnjih nekaj mesecih se je zaradi pandemije in popolnoma novih okoliščin naše življenje popolnoma spremenilo in kulturne vsebine so bile nezasluženo potisnjene na čisto zadnji del naših prioritet. Toda v teh nemirnih in negotovih časih umetnost nesebično odpira vrata v »boljši« svet, nas tolaži, navdihuje in razveseljuje, razigra naš um in nam pomaga, da vsaj za trenutek preusmerimo misli od negotove resničnosti. Zato nikoli ne smemo pozabiti na umetnost in tiste, ki jo ustvarjajo!

 

 

Tako kot Vichy, ki že 89 let ustvarja brezčasne izdelke, ki polepšajo vsakdanje življenje, tudi umetnost v nas prebuja podobne občutke. Zato se je Vichy odločil, da bo podprl izbrane umetnice iz regije s promocijo njihovega ustvarjanja v časih, ko je umetnost zaradi pandemije potisnjena v ozadje. Po navdihu kultnega izdelka Minéral 89, ki skrbi za lepoto in moč kože, je Vichy povabil izbrane umetnice, da uprizorijo lepoto in moč ženske ter ustvarijo umetniška dela v barvni paleti Minéral 89. Med praznovanjem 89. obletnice blagovne znamke Vichy bodo izbrane lekarne predstavile novo, rojstnodnevno izdajo izdelkov Minéral 89  s poslikavo v rdeče-modri barvni paleti in ekonomičnem omejenem pakiranju 75 ml.

 

Minimalistična formula v barvni preobleki

Tema ženske moči je navdihnjena z močjo kože, ki je že vrsto let v središču  priljubljenega izdelka Minéral 89. Zaradi izredno lahke, minimalistične formule, gelaste strukture in 89% vulkanske vode v kombinaciji s hialuronsko kislino je Minéral 89 popoln booster za začetek dneva. Kožo ščiti pred vsemi škodljivimi vplivi, ji vrača napetost ter jo naredi bolj sijočo, polnejšo in močnejšo. Ob Vichyjevem 89. rojstnem dnevu je embalaža priljubljenega boosterja zasijala v novi, rojstnodnevni rdeče-modri barvni preobleki.

 

Vabilu so se odzvale izbrane umetnice iz Slovenije – priznani ilustratorki Alja Horvat, ki navdušuje s prepoznavnimi motivi žensk, ki nas vračajo v pisana  60. in 70. leta preteklega stoletja, in Meta Wraber, znana po eteričnih ženskih podobah in abstraktnih, poetičnih pokrajinah ter kulinaričnih akvarelih.

Pridružila se jima je tudi mlada koprska slikarka z magisterijem beneške Accademia di Belle Arti.

Kultni Minéral 89 je navdahnil tudi hrvaške umetnice Hano Tischler, Sanjo Jureško in Jasminko Škalić ter srbske umetnice Taro Rodić, Galo Čaki in Ireno Kuzmanović.

 

Praznujte umetnost in žensko moč z nami in obiščite virtualno razstavo Vichy na:

https://www.vichy.si/clanek/mineral-89-galerija/a83511.aspx

#89letVichy #Mineral89

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si