Lepotni trend pomladi: dramatičen volumen in obarvane trepalnice

ir_attachment_25597

Pupa Milano predstavlja revolucionarno maskaro za ekstremen volumen trepalnic, z dramatičnim učinkom. Vamp! Extreme maskara s kombinacijo bogate kremne teksture in posebnega aplikatorja v eni potezi ustvari osupljiv volumen in je idealna maskara za vse, ki prisegajo na pretiran volumen in videz umetnih trepalnic.

pupa-vamp-extreme-750x400

Sinergija med voski in akvatično fazo je narejena tako, da obda, zapolni in poudari vsako trepalnico posebej. Maskara z visoko koncentracijo čistih, črnih pigmentov, ki zagotavljajo takojšen barvni učinek, ustvari pravcat barvni »šov« trepalnic, ki pritegne vsak pogled! Polimeri in prilagodljiv film zagotavljajo popoln rezultat, brez packanja, grudic in lepljenja trepalnic, visoko pigmentirana tekoča tekstura pa odlično barvo in lahkoten občutek na trepalnicah. Tekstura maskare je nežna, popolnoma prilegajoča se in hitro sušeča, brez parabenov, oftamološko testirana in primerna za občutljive oči in nosilce kontaktnih leč.

pupa-mascara-vamp-extreme-1000-6

Maskaro Vamp! Extreme v klasični črni in petih intenzivnih barvah odlikuje prav poseben aplikator z elastomeri. Inovativen dizajn in sinusna oblika ščetke zagotavljata izjemno privihanje tudi najbolj skritih in kratkih trepalnic. Nova generacija ščetke iz elastičnega materiala zagotavlja preprosto popoln nanos: brez grudic in luščenja barve.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si