Lepotni trendi prihajajoče jeseni: bleščeče in kristalno

Napovedujemo make-up trende za prihajajočo jesen in zimo

 

 

Naj gre za sijočo in brezhibno polt, bleščeče naličene oči, osupljive trepalnice ali čudovite ustnice – novi essence jesensko/zimski izdelki 2019 zagotavljajo neskončne možnosti ustvarjanja.

 

Ustvarjalci lepotnih trendov pri essence so navdih dobili v sijočih kristalih in draguljih ter s svojimi barvami, teksturami in čudovito embalažo v lepotno kolekcijo prinašajo pozitivne vibracije. Od pudra v prahu do sijočih osvetljevalcev do različnih izdelkov za oči in ustnice, jesenska prenova prinaša vse, kar si strastne lepotne ljubiteljice lahko želijo.

 

Senčilo in šminka essence Crystal Power

 

Crystal Power paleta senčil prinaša dobre vibracije in vaše oči z njo zasijejo kot kristali. Visoko pigmentirane barve so sestavljene iz osmih sijočih in enega mat sečila. Mehka tekstura se brez napora nanaša s prsti ali čopičem ter se zlahka zabriše. Ne glede ali je roza zlata, zeleno-modra ali mavrično bela – senčila bodo zagotovo naredila bleščeče oči.

This slideshow requires JavaScript.

 

Crystal Power šminka prepriča z negovalno formulo z vitaminom E neguje in zaščiti ustnice, razširja nežen vonj vanilije ter je prijetno lahkotna. Brezbarvna šminka vidno spominja na sijoče kristale in reagira z individualno pH vrednostjo ustnic. Odvisno od naravne barve ustnic, se po nanosu ustnice obarvajo od svetlo do temno roza.

This slideshow requires JavaScript.

 

Šminka in glos za ustnice essence Perfect Shine

 

Perfect Shine šminka je visoko pigmentirana in negovalna hkrati – ta šminka je resnično vsestranska. Zaradi svoje kremno-mehke teksture se enostavno nanaša in pušča za seboj super sijoč zaključek. Bogate sestavine z vitaminom E in maslom shea negujejo ustnice. Roza kovinska embalaža spremeni šminko v pravo pašo za oči.

This slideshow requires JavaScript.

 

Shine shine shine glos za ustnice se lahko nanese samostojno ali kot vrhnji premaz preko šminke – brezbarven glos z bisernim zaključkom ustnicam nudi vidno napet občutek. Ustnice zgledajo bolj polne, saj vsebuje hladilno sestavino za lakoten, svež občutek.

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si