Lepotni zimski trend: Svetle obrvi

obrvi

Diskretne, naravne, svetle, včasih celo pobeljene. Svetle obrvi so ponovno v modi. Presenečenje, mar ne? Sploh ker so bile do sedaj v trendu močno poudarjene obrvi, pogosto narisane in potemnjene. A slavni umetniki ličenja sedaj predlagajo nov lepotni trend – svetle obrvi.

Keri Blair, umetnica ličenja pri znamki M.A.C., pravi: “Ne hitite iz ene skrajnosti v drugo. Nikar takoj en planite po oksidacijskih sredstvih. Da bi začele koristiti ta trend, najprej preizkusite svinčnike in suhe sence za senčenje obrvi. To bo dalo vašemu obrazi mehkobo in svežino.” Priznana umetnica ličenja Pat McGrath pa svetuje naslednje: “Skrivnost skladne zasenčenosti obrvi se skriva v izenačitvi barve obrvi z barvo kože. Da bi to dosegle, uporabljajte goste teksturirane gele za obrvi. Izberite odtenek, ki je za dve niansi svetlejši od vaših obrvi.”

Ali se bo ta nenavaden in na trenutke celo bizaren lepotni trend prijel, bo pokazal čas. So mu pa v zadnjih sezonah na modnih pistah med drugim pozornost namenile že modne hiše Alexander Wang, Marc Jacobs in Givency. Takole nekako je bilo videti:

Marc+Jacobs+Fall+2014+Backstage+dxSWBQm3NKLxobrvi1Alexander+Wang+Fall+2014+Backstage+jO-Tl9hF_OPx

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si