Lepoto življenja vidi tisti, ki zna gledati s srcem!

garazna-razprodaja

“Lepoto življenja vidi tisti, ki zna gledati s srcem,” je vodilo Alena Kobilice, idejnega vodje in ambasadorja centra slepih športnikov Vidim cilj. In s tem se strinja tudi L’OCCITANE Slovenija, ki je na dobrodelni otvoritvi garažne razprodaje zbral 3.769,59 € in jih v celoti namenil projektom društva Vidim cilj.

Nagovor direktorja Zvoneta Kržnarja

Nagovor direktorja Zvoneta Kržnarja

Že 15 let je minilo, odkar je v stari Ljubljani svoja vrata odprla prva trgovina z naravno kozmetiko L’OCCITANE, ki letos obeležuje častitljivih 40 let. Kmalu so se odprle nove dišeče oaze dobrega počutja po večjih slovenskih mestih in osvojile srca vseh, ki obožujejo naravo, užitek in dišavne harmonije. Kupci pa niso vzljubili le negovalnih izdelkov – toplina in urejenost trgovin L’OCCITANE ustvarjata občutek domačnosti in poneseta misli na provansalsko podeželje. V 15 letih pa se je v skladišču nabrala množica ljubkih okrasnih predmetov, dekoracije in pohištva v provansalskem podeželskem slogu. L’OCCITANE Slovenija se je odločil vsem tem predmetom dati priložnost, da znova zaživijo in okrasijo domove. V sodelovanju z Beautyfullblogom je 20. oktobra odprl vrata garažne razprodaje, ki jo je zaznamovala dobrodelnost.

Živahno nakupovanje udeležencev garažne razprodaje

Živahno nakupovanje udeležencev garažne razprodaje

L’OCCITANE Slovenija vsako leto oktobra izvede tradicionalno dobrodelno akcijo. Ker njegovi izdelki nagovarjajo svet čutil, se pri dobrodelnosti osredotoča na enega od čutov: vid. S pomočjo strank so z zbranimi sredstvi že večkrat podprli projekte Zavoda za slepo in slabovidno mladino, leta 2014 je donacijo prejel prostovoljni center za šolanje psov vodičev SLO-CANIS, lani pa so se povezali z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in donacijo namenili za pomoč pri nakupu pripomočkov za izboljšanje vida otrok iz socialno šibkih družin. Letošnjo dobrodelno zgodbo pa so na otvoritvi garažne razprodaje napisali skupaj s centrom slepih športnikov Vidim cilj, katerega vodja in ambasador je Alen Kobilica.

Prejemnik donacije Alen Kobilica

Prejemnik donacije Alen Kobilica

L’OCCITANE Slovenija je celoten izkupiček v znesku 3.769,59 € namenil projektom društva Vidim cilj in s tem pripomogel, da bo kakšen cilj lažje dosežen ali pa zastavljen še višje. Otvoritev pa je imela še eno dobrodelno noto, saj je za glasbeni uvod poskrbel odličen pianist Zoran Škrinjar, ki je diplomiral na ljubljanski Akademiji za glasbo in svoje znanje dodatno bogatil na različnih mojstrskih tečajih pri priznanih profesorjih.

Nastop pianista Zorana Škinjarja

Nastop pianista Zorana Škrinjarja

Navkljub skorajda popolni slepoti je Zoran Škrinjar izvedel že več zelo uspešnih nastopov, obenem pa širi svoj vpliv na različnih področjih – med drugim je dejaven na področju širjenja kulture slepih in slabovidnih Slovenije ter edini profesor klavirja za slepe otroke v Sloveniji.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si