Les Jardins du Faubourg

Les Jardins du Faubourg ali prava mala oaza v strogem centru Pariza! Butični pet zvezdnični hotel, ki se nahaja le nekaj korakov stran od Rue du Faubourg Saint-Honoré, Madeleine in Champs-Elysées, je eden tistih skritih pariških kotičkov, ki bo bivanje v mestu luči naredil še toliko bolj nepozabno in pravljično. Nekoč Haussmannova mesta hiša, je danes prenovljena v prekrasnem luksuznem in stilsko dovršenem francoskem stilu, a ob enem še vedno ohranja svoj originalni karakter. Njegova ključna posebnost je vsekakor notranje dvorišče, z bogato floro in fauno, v kateri ne manjka eksotičnih rastlin, ki hotelski vrt ponesejo na popolnoma novo raven in jutranja kava ali popoldanska osvežitev v takšnem ambientu zagotovo obljublja prav posebno izkušnjo. V hotelskem vrtu je mogoče uživati skozi cel dan, za brbončice namreč poskrbita vrhunska hotelska restavracija in bar The Confidential.

Hotel Les Jardins du Faubourg ponuja 36 popolno opremljenih sob, od tega 4 suite, ki so kakor celoten hotel opremljene v klasičnem stilu, v kombinaciji z haute coutre elementi za bolj moderni pridih, v katerih seveda ne manjka v marmor in steklo oblečene kopalnice, s prekrasnimi zlatimi detajli, oblikovanimi posebno za Les Jardins du Faubourg. Posebnost hotela so ti. “Contemporary” sobe in suite, ki se nahajajo na drugi strani vrta, ki seveda ne odstopajo s svojim unikatnim dizajnom in elegantnim stilom, med katerimi kraljuje suita La Villa Faubourg, s svojim privatnim vrtom.

Pika na i, pa je seveda hotelski spa, za pravi oddih po celodnevnem pohajkovanju po francoski prestolnici in za sprostitev v pravem pomenu besede. Hotel ponuja notranji petnajst meterski plavalni bazen, savno, hamman, fitnes center in personalizirane masaže, ob vrhunski kozmetiki Olivier Lecocq.

Hôtel Les Jardins du Faubourg

9 Rue d’Aguesseau 75 008 Paris

https://www.jardinsdufaubourg.com/en/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si