Letni dopust za vas in vašo kožo obraza


S prihodom poletja postajamo vse bolj aktivni v naravi in v mestu. Telovadimo, uživamo na terasi svoje najljubše kavarne in v mestnih ulicah, vsakodnevne obveznosti pa opravljamo na preprostejši način, medtem ko se zadržujemo na soncu. Mnoge aktivne ženske izkoristijo sončne dni za kolesarjenje v službo kot tudi za dodatno rekreacijo. Toda, koliko pri tem razmišljamo o svoji koži?

V zadnjih nekaj letih intenzivnejše občutimo učinke sončnih žarkov. Ni vam treba spremeniti svojih navad in uživanja na soncu, ampak je dovolj že, da kožo ustrezno pripravite. Poleg potrebnega vlaženja, dovolj spanja in pravilne prehrane je pomembno, da na svojo kožo nanesete kakovostne izdelke, ki ji bodo zagotovili potrebno nego. Z uporabo pametnih in preprostih rešitev je aktiven življenjski slog lahko še prijetnejši.

SPF kot ključni dejavnik vsakodnevne nege kože
Danes boj proti staranju kože ne temelji le na njenem vlaženju. Skrivnost nemotenega uživanja v sončnih dneh je pametna dopolnitev vsakodnevne nege kože z uporabo krem za obraz, ki vključujejo SPF oziroma faktor zaščite pred soncem (Sun Protection Factor). Sonce je največji povzročitelj gub, zato je faktor SPF ključnega pomena za kakovostno in učinkovito lepotno rutino.
Laboratoriji Vichy so prepoznali pomen celovite zaščite in predstavili dve liniji za nego obraza, ki sta usmerjeni v zaščito kože pred staranjem. Linija Slow Âge je namenjena mlajšim ženskam, ki se približujejo tridesetim letom, obdobju, ko se je treba dodatno posvetiti intenzivnejši negi kože. Linija neguje in vlaži kožo, deluje na prve gube ter vsebuje nujno potrebni faktor SPF. Ker pa sonce ne vpliva le na nastanek gub, ampak tudi na njihovo poglabljanje, je na voljo tudi specializirana linija Vichy Liftactiv, ki ohranja čvrstost kože.

Poletna motivacija za nego obraza
Medtem ko se iz podaljšanih vikendov in poletnih počitnic vrnemo spočiti, je naša koža lahko izčrpana zaradi intenzivne izpostavljenosti soncu. Vichy je pripravil presenečenje za vse ženske, ki se ne izogibajo vsakodnevni negi obraza in se zavedajo njenega pomena. Ob nakupu izdelkov iz linij Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Âge, Normaderm, Aqualia, Nutrilogie ali Minéral 89 Vichy podarja:
• darilo ob nakupu enega izdelka: Ideal Body gel za prhanje (100 ml),
• darilo ob nakupu dveh izdelkov: Ideal Body gel za prhanje (100 ml) in torba za na plažo.

Izdelke lahko najdete v vseh Vichyjevih partnerskih lekarnah po Sloveniji. Akcija traja do porabe zalog daril.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si