Letos bo H&M združil moči z modno hišo Kenzo!

hmprod

Je vaše misli v zadnjem času že spreletelo vprašanje, kdo bo letošnji oblikovalec, ki bo združil moči z znamko H&M? Verjamemo, tudi naše! In danes je modni svet obšla novica, da bosta za H&M oblikovala kar dva oblikovalca, in sicer Carol Lim in Humberto Leon, kreativna direktorja modne hiše KENZO. Ja, prav ste slišali! 3. novembra 2016 bo v 250 H&M poslovalnic po vsem svetu in na spletu zavzela kolekcija KENZO x H&M, nad čemer Grazia ne bi mogla biti bolj navdušena!

hmprod (1)

“Komaj čakamo, da z vsemi delimo svet KENZO x H&M, v katerem je veliko prostora za kreativnost, zabavo in ljubezen do mode,” je povedala kreativna svetovalka pri H&M-u Ann-Sofie Johansson in na takšen način javnosti sporočila, da modna hiša Kenzo stopa v čevlje, ki so jih pred njim nosile modne hiše Balmain, Isabel Marant, Alexander Wang, Marni, Karl Lagerfeld in drugi.

kenzo5445277348e41

“Na to sodelovanje s H&M-om želiva gledati velikopotezno, želiva premakniti meje in prinesti novo energijo znamke KENZO k vsem ljudem,” sta povedala oblikovalca Lim in Leon, ki oblikujeta kolekcije, polne drznih barv, živahnih potiskov in prepletov kultur, mi pa se že veselimo, da nam bo omogočeno vključiti delček KENZO sveta tudi v naše garderobe.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si