Letos podarite dobro počutje in izjemno zadovoljstvo – z enim darilom!

Že veste, s čim boste letos obdarili najdražje, ali ste morda med tistimi, ki do zadnjega iščejo popolno darilo? Da vam priskočimo na pomoč, smo se iskanja popolnega darila lotili tudi v našem uredništvu in našli smo ga, pravzaprav smo našli darilo, ki skorajda ne more biti bolj personalizirano. To so genetski testi Lifestyle DNA.

 

 

Ko boste ob praznikih in ob pričakovanju novega leta zaželeli veliko zdravja,  ga s testom DNA lahko tudi podarite, svoje najbližje pa popeljete na pot dobrega počutja in zdravja. Govorimo o testih Lifestyle DNA, ki jih ponuja slovensko podjetje GenePlanet. Če se je še nekaj let nazaj zdelo, da je testiranje DNA domena znanstvene fantastike in skrivnih laboratorijev, je danes realnost popolnoma drugačna. Hiter razvoj na področju genetike je genetsko testiranje približal ljudem in jim dal možnost, da jim DNA razkrije pomembne informacije o lastnem telesu in zdravju.

Priznamo, verjetno se sprva sliši malce nenavadno, da bi obdarovali z genetskim testom, a takšno darilo ponuja številne koristi, njegova vrednost pa je izjemna.

 

Predstavljamo vam 4 prednosti DNA testa

Darilo za vsako priložnost

Božič, rojstni dan, materinski dan, valentinovo, obletnica? Ne glede na priložnost, je darilo zdravja in dobrega počutja vedno prava izbira. Prav tako je primerno za kogarkoli: vaše starše, brate in sestre, partnerja, najboljše prijatelje … Le kako bi ljubljeni osebi lažje pokazali, da jo imate radi, kot na način, da jim želite le najboljše in jim podarite pot do dobrega počutja.

Doživljenjska vrednost

DNK test je tisti test, ki ga nikoli ne bo treba ponoviti. Ker se navodila, ki jih posredujejo vaši geni, ne spreminjajo, so rezultati testa DNK veljavni celo življenje.

Najbolj edinstveno darilo

Le kaj je lahko bolj edinstveno kot to, kar kar vsak posameznik nosi v sebi. Nobeno oblačilo, tehnološki pripomoček, čevlji se ne morejo bolj približati temu, kar so potrebe telesa vsakega posameznika. S testom DNA bo obdarovanec prejel temelje za dolgo in zdravo življenje.

Varno, enostavno in podprto z znanostjo

Opravljanje testa DNA je povsem enostavno in varno, saj ta zahteva le vzorec vaše sline. Test temelji na najvišjih standardih kakovosti in najnovejših znanstvenih dognanjih, razkrije pa vam vaše genetske predispozicije, na podlagi rezultatov pa se oblikujejo osebna priporočila. Vašim najbližjim bo test pomagal ugotoviti, kako se njihovo telo odziva na hranila, telesno aktivnost in druge dejavnike vsakdana, ki lahko imajo pomemben vpliv na njihovo trenutno in dolgoročno zdravje ter vitalnost.

 

Kje kupiti test Lifestyle DNA?

Nakup testa DNK lahko opravite na spletni strani podjetja GenePlanet, kjer tudi izberete paket, ki bi bil po vašem menju najbolj primeren za obdarovanca. izbirate lahko med 6 testi DNA za zdrav življenjski slog (Lifestyle DNA), ki tematsko pokrivajo področja prehrane, športa in zdravja kože: Diet and Body Weight za prehrano in uravnavanje teže, Sports Performance za šport in rekreacijo, Vitamins and Minerals za vitamine in minerale, Heart Health za vitalnost srca, Metabolism and Lifestyle za presnovo in življenjski slog ter Skin Health and Ageing za zdravje vaše kože.

Smo vas prepričali, zakaj je to res popolno darilo? Kliknite TUKAJ in naročite popolno darilo za vaše najdražje.

 

Le še korak do popolnega darila!

Vse bralke GRAZIE lahko do konca leta ob nakupu testa DNK izkoristite kodo za 25% popust.

Ob naročilu vpišite kodo GIFT25, ki velja za vse Lifestyle DNA teste.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si