Letos podarite nekaj uporabnega in modnega!

26-02-16_1370_f4

Leto je naokoli in spet je tu sezona lova na popolna praznična darila. V poplavi različnih možnosti tablični računalniki izstopajo zaradi njihove uporabnosti in univerzalnosti, zaradi česar so odlično darilo ne glede na starost, interese ali tehnološko znanje obdarovanca. Grazia se je zaljubila v tablična računalnika Samsung Galaxy Tab A 10.1 in Lenovo Tab 2 A10-30 iz Si.mobilove božične ponudbe. Zakaj? Ker zadovoljita tudi najzahtevnejše uporabnike.

Galaxy Tab A 10.1 ponaša s kamero z 8 milijoni slikovnih točk in HDR Funkcijo ter Pro načinom fotografiranja

Galaxy Tab A 10.1 ponaša s kamero z 8 milijoni slikovnih točk in HDR Funkcijo ter Pro načinom fotografiranja

Galaxy Tab A 10.1 se odlično prilega v vaše roke in je zato odličen za branje knjig ali brskanje po spletu. Njegova anti refleksna funkcija omogoča udobno uporabo v temi, prijazen do oči pa je tudi WUXGA zaslon z dvakrat več slikovnih točk kot standardni HD zasloni. Gledanje filmov in video posnetkov bo tako še bolj živo in kristalno jasno. Z uporabno funkcijo starševskega nazdora in nadzora časovnega obdobja uporabe pa lahko najmlajšim preprečite prekomerno uporabo in dostop do neželenih vsebin. Galaxy Tab A 10.1 se prav tako ponaša s kamero z 8 milijoni slikovnih točk in HDR Funkcijo ter Pro načinom fotografiranja, ki bo vaše ljubiteljske fotografije spremenil v prave mojstrovine.

Baterija tabličnega računalnika Lenovo Tab 2 A10-30 omogoča do 10 ur neprekinjene uporabe

Baterija tabličnega računalnika Lenovo Tab 2 A10-30 omogoča do 10 ur neprekinjene uporabe

 

V primeru, da iščete darilo za nekoga, ki je stalno na poti in komaj najde čas za polnjenje svojih elektronskih naprav, izberite Lenovo Tab 2 A10-30. Njegova baterija namreč omogoča do 10 ur neprekinjene uporabe, kar pomeni cel dan uporabe brez vmesnega polnjenja. Z zgolj 9 milimetri debelim ohišjem je zelo lahko prenosljiv, vseeno pa notranji pomnilnik velikosti 16 GB lahko shrani dovolj večpredstavnostnih datotek za vse poslovne ali zasebne potrebe. Za odlično izkušnjo glasbe ali videovsebin doma ali na poti pa bodo poskrbeli priznani zvočniki Dolby. Na voljo je v biserno beli ali polnočno modri barvi za vse, ki poleg tehničnih zmogljivosti cenijo tudi privlačen videz.

Ker pa uporaba mobilnih naprav zaradi možnosti tatvine ali poškodb nikoli ni popolnoma brezskrbna, je Si.mobil v praznično ponudbo vključil tudi 3 mesece brezplačnega zavarovanja – Si.zavarovanje. Tako lahko svojo napravo zavarujete za primer tatvine, naključne škode, nenamernega stika z vlago in še mnoge druge nevšečnosti. Z zavarovanjem si zagotovite popravilo ali zamenjavo naprave ne glede na to, kje na svetu se vam pripeti neljubi dogodek. Kjerkoli bosta pa vam je vedno na voljo tudi 24-urna pomoč asistenčnega centra zavarovalnice za pomoč uporabnikom.

Več informacij o napravah najdete na https://www.simobil.si/, podrobnosti glede Si.zavarovanja pa na https://www.simobil.si/storitve/zavarovanje-mobilne-naprave.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si