Letošnji hit so sandali s polnim podplatom!

Ob pogledu na čudovite modne fotografije iz sončnega Rovinja kar zadiši po poletju. V mediteransko obarvanem Rovinju je nastala nova Massova kampanja, ki s Severino predstavlja must have trende tega poletja na področju obutve, hkrati pa ponuja navdihujoče ideje za poletne stajlinge, katerih zvezde so čevlji.

Med nepogrešljivimi trendi, ki jih lahko občudujemo v modni zgodbi s Severino, izstopajo sandali z debelim podplatom, ki ga letos lahko opazimo na skoraj vsakem modelu poletne obutve. Debel podplat igrivo dopolnjujejo popularni etno vzorci, kombinacije nasprotujočih si živahnih barv, prepleteni trakci in bleščice ter kovinski dodatki.

Tudi sandali s peto so letos izjemno igrivi, saj se na njih prepletajo različne žive barve, še posebej pa izstopajo takšni v kombinaciji vseh metalik odtenkov, od srebrne, zlate pa do rožnato zlate. Nosile se bodo petke vseh debelin in višin. Severina pa si je izbrala dva najljubša modela sandal, enega z debelo in drugega s tanko petko, ki jih lahko obuje za različne priložnosti. Čisto z vsakimi pa nam daje občutek, da bo to poletje ekstra vroče in modno obarvano.

Mass, Bullboxer 49,99 €

Mass, Santini 79,99 €

Mass, Josh 39,99 €

Mass, Fornarina 79,99 €

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si