Letošnji jubilejni TEDxLjubljana na noge dvignil polno Gallusovo dvorano

Letošnji dogodek TEDxLjubljana je ob praznovanju svoje 10. obletnice za nagrado razprodal dogodek v samo 20 urah. Do sedaj so v svojih letih delovanja organizirali že 30 dogodkov, na katerih je sodelovalo 170 govornikov. S svojo inovativnostjo društvo TEDxLjubljana vsako leto privablja veliko število obiskovalcev in ustvarja nepozabne dogodke. Spomnimo se tistega izpred štirih let, ki se je zgodil na letalu, ali pa tistega pod zemljo, v Velenjskem rudniku.

 

TEDxLjubljana 2019 – Anže Grabeljšek

 

V znamenju letošnjega slogana ”Živimo prihodnost” so, tako kot vsko leto, na oder povabili odlične govornike z različnih področij. Od etičnega hekanja z Milanom Gaborjem do preživetja v naravi z Branetom T. Červekom. Ste vedeli, da mehurčki lahko strmoglavijo letalo, omenja Matevž Dular in da je fuzija svetla prihodnost pridobivanja električne energija, kot omenja Luka Snoj.

 

Letošnji dogodek je na deževno sobotno popoldne spet napolnil Gallusovo dvorano, presenečenj in novosti za obiskovalce tudi tokrat ni manjkalo. Organizatorji, so letos ponovno predstavili novost na dogodku in sicer moderiran intervju, katerega je izpeljal vodja govorniške ekipe Grega Čufer. Obiskovalce so v predverju zabavali in animirale različne aktivacije, ki so jih pripravili Institut “Jozef Stefan”, Hiša Iluzij in drugi partnerji.

 

Tisti, ki so ostali brez kart, so lahko dogodek spremljali v živo preko socialnih omrežij, po dogodku pa bodo na Youtube kanalu objavljeni tudi govori vseh nastopajočih.

S svojo zagnanostjo in strastjo ekipa TEDxLjubljana vsako leto prireja dogodke na visokem nivoju, kar dokazuje rast priljubljenosti tovorstnih dogodkov v Sloveniji. Organizatorji so poželi velik aplavz celotnega občinstva in nadaljevali uradni del dogodka v preddverju Cankarjevega doma, kjer je sledilo mreženje in druženje z govorniki.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Web: https://www.tedxljubljana.com/

IG: https://www.instagram.com/tedxljubljana/

FB: https://www.facebook.com/TedxLjubljana

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si