Letošnji Ljubljanski maraton lahko z adidasom začnete iz prve vrste


adidas bo tudi letos dvema tekačema na Ljubljanskem maratonu omogočil štart iz prve vrste. Izžrebanca natečaja #takechargeljubljana bosta za štartno linijo stopila skupaj z najhitrejšimi maratonci.

Vsi tekaški privrženci že veste, da se bo 29. oktobra v naši prestolnici odvijal največji tekaški dogodek pri nas. Dva tekača lahko tudi letos doleti posebna čast – maraton bosta pričela iz prve vrste. Kot diamantni sponzor Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona bo adidas tudi letos izmed vseh sodelujočih v natečaju #takechargeljubljana izžrebal tekača in tekačico, ki bosta 21- ali 42-kilometrski tek začela v prvi bojni liniji.  Srečna nagrajenca bo adidas opremil tudi s profesionalno tekaško opremo in tako poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

Na natečaju lahko tekači sodelujete z izpolnjeno prijavo na spletni strani www.takechargeljubljana.si ali pa tako, da se v adidas trgovinah v Ljubljani, Celju ali Mariboru fotografirate s tekaškim okvirjem in fotografijo delite na svojem instagram ali facebook profilu z uporabo #takechargeljubljana. Vsi, ki boste sodelovali, ste korak bližje k narekovanju tempa na letošnjemu Ljubljanskemu maratonu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si