Letošnji Ljubljanski maraton lahko z adidasom začnete iz prve vrste


adidas bo tudi letos dvema tekačema na Ljubljanskem maratonu omogočil štart iz prve vrste. Izžrebanca natečaja #takechargeljubljana bosta za štartno linijo stopila skupaj z najhitrejšimi maratonci.

Vsi tekaški privrženci že veste, da se bo 29. oktobra v naši prestolnici odvijal največji tekaški dogodek pri nas. Dva tekača lahko tudi letos doleti posebna čast – maraton bosta pričela iz prve vrste. Kot diamantni sponzor Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona bo adidas tudi letos izmed vseh sodelujočih v natečaju #takechargeljubljana izžrebal tekača in tekačico, ki bosta 21- ali 42-kilometrski tek začela v prvi bojni liniji.  Srečna nagrajenca bo adidas opremil tudi s profesionalno tekaško opremo in tako poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

Na natečaju lahko tekači sodelujete z izpolnjeno prijavo na spletni strani www.takechargeljubljana.si ali pa tako, da se v adidas trgovinah v Ljubljani, Celju ali Mariboru fotografirate s tekaškim okvirjem in fotografijo delite na svojem instagram ali facebook profilu z uporabo #takechargeljubljana. Vsi, ki boste sodelovali, ste korak bližje k narekovanju tempa na letošnjemu Ljubljanskemu maratonu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri