Libre Eau de parfum intense: Nova dišava hiše Yves Saint Laurent

SVOBODNA BITI DIVJA.

SVOBODNA GORETI V LJUBEZNI.

SVOBODNA KRIČATI.

SVOBODNA BITI LIBRE.

»Zavedam se, da sem modo pripeljal v novo stoletje in da sem ženskam omogočil dostop do sveta svobode, ki jim je bil do takrat nedostopen.«

Yves Saint Laurent

Svoboda. To je beseda, ki definira Yvesa Sainta Laurenta. Biti vedno na robu. Eksperimentiranje. Prestopanje meja. To, zaradi česar LIBRE definira YSL, je tudi sama misija znamke, ki je ženskam vedno dajala moč, da izrazijo, kdo so. Ognjena, intenzivna ženska, ki jo vodi intuicija … Ženska Yvesa Sainta Laurenta uteleša vse te lastnosti. Tudi danes, bolj kot kadar koli prej, sledi njegovemu motu: »Tout, mais terriblement« – »Vse, vendar do ekstrema«. Izjemno kul in divja lepotica s prepoznavnim podpisom; mlada pevka in kantavtorica Dua Lipa – ena od svetovno znanih umetnic v svetu, ki hkrati definira kulturne vrednote, je zaščitni obraz in glas dišave Libre Eau de Parfum in zdaj tudi nove dišave Libre Eau de Parfum Intense.

Resnični vonj svobode. Nov, seksi kul cvetlični vonj. Rojen med Francijo in Marokom. Zasnovan med Parizom in New Yorkom. Nekje na meji med možatostjo in ženstvenostjo … Vse to, zaradi česar je Libre tako prepoznaven – vendar zdaj v še intenzivnejši preobleki.  Bodite pripravljeni sprejeti svojo divjo, nagonsko osebnost. Svoboda je postala stanje uma. Način igranja po lastnih pravilih. Ker vi ostajate zveste sebi. Brez kompromisov. Brez protislovij. Omamen vonj, ki ga pusti tleči dišavni podpis Libre Eau de Parfum Intense.

ZAČUTITE TOPLOTO,

ZAČUTITE INTENZIVNOST,

OSVOBODITE SVOJE NAGONE

IN ZAKRIČITE KOT DRZNA LEVINJA.

DIŠAVA.

SEKSI, KUL. BOLJ VROČA KOT KADAR KOLI PREJ.

Libre Eau de Parfum Intense v povsem novi dimenziji, s katero ta ikonična dišava prenaša neverjetno globino in skrivnostnost skozi visoko koncentracijo, ki odraža vso razkošje v barvi konjaka. 

Libre predstavlja svobodno interpretacijo aromatičnega fougèreja, klasičnega sloga moških vonjev s sivko. Provokativna odločitev Anne Flipo je bila ta slog spolno spremeniti v žensko dišavo, prav tako kot se je Yves Saint Laurent odločil, da kroj smokinga prilagodi ženskam. 

Ustvarjalca parfuma Anne Flipo in Carlos Benaïm sta s sledenjem svojim nagonom to močno kompozicijo pripeljala do samega vrhunca ter intenzivirala napetost med kul možatostjo in zapeljivo ženstvenostjo v klasični dišavi Libre.  Za Libre je Anne prilagodila ključno sestavino fougèreja, pridobljeno iz jedra veličastne sivke iz Provanse, da bi poudarila njegovo ekstravagantnost ter poskrbela, da najtoplejši in najslajši sloji te esence pridejo do polnega izraza. Ko je Carlos Benaïm ustvaril najbolj čuten in najčistejši vonj pomarančnega cveta, ki ga je Anne kadarkoli začutila, je razkril skrit in ognjen temperament sladkega belega cveta.

Libre Eau de Parfum Intense v ekstremni čutnosti, ki jo je ustvaril mojstrski dvojec, osvobaja magnetičen vonj iz srca džungle: ognjen akord orhideje. Kot skrivnostna eksotična roža na smokingu, ki poudarja ženstvenost ženske, ki ga nosi, orhideja ustvarja goreče cvetlično srce dišave. Besede, ki opisujejo to kombinacijo, so »cvetlični, kremni, vaniljevi in začimbni s sledjo dima«. Omamna čutna dišava orhideje se prebija skozi topeče cvetlično srce Libre Intense ter združuje medeno sled gorečega pomarančnega cveta z nežno vaniljo in sijočim akordom jantarja, zgrajenim okrog klasične ambergris note, Grisalva. Ustvarjalca parfuma s poudarjanjem podpisa dišave Libre skozi kontrast med možatostjo in ženstvenostjo vpeljujeta novega igralca – vetiver. Znan je po mračni aromi dima in lesa, ki jo za večjo moč samih rož ustvarijo opojne note v sami bazi dišave. Absolutno couture, a hkrati divje in čutno. Bolj vroče, bolj razkošno, bolj močno … Vonj svobode ni bil še nikoli tako intenziven. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si