Ličenje po vzoru supermodela Natashe Poly

Natasha Poly je že 15. leto zapored znan obraz z modnih brvi in ​​velikih oglaševalskih kampanj. Njen vsakdanjik zahteva redno brezhibno in ultra prekrivno ličenje, kar za zdravje kože ni priporočljiva navada na dolgi rok. Kljub temu se Natasha pri svojih 35 letih ponaša s popolnoma gladko in sijočo kožo. V intervjuju je nekdanja manekenka Victoria’s Secret, mama in uspešna manekenka, spregovorila tudi o njenem rutinskem ličenju, na katerega prisega izven službenega urnika.

Nataša prizna, da se v prostem času trudi, da se ne bi ličila. Pred pomembnimi dogodki pa zaupa ličenje slavni vizažistki Pat McGrath.

 

»Vedno ve, kaj hočem, in to naredi brezhibno. Pat je zelo ustvarjalna oseba, lahko naredi svetel in dramatičen make-up ali, nasprotno, zelo naraven in svež,« pravi Poly.

 

Supermodel ima najpogosteje raje klasičen make-up: uporablja črni tuš za okoli oči, kakovostno maskaro za volumen trepalnic, korektor ter lahko tekočo podlago. Nataša doda, da včasih eksperimentira s senčili in rdečili, najpogosteje pa se ne osredotoča na kožo, temveč na ustnice – nanje najraje nanese šminko v svetlih kožnih in rožnatih odtenkih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si