Ličenje v prazničnem decembru

1

Pripravila: Tea Bratina, vizažistka

Tea Bratina Make Up

Blog: Tea Bratina Make Up

Instagram: @teabratina

December je poln svetlečih lučk in okrašenih ulic, ki nas z omamnim vonjem kuhanega vina kar vabijo k sebi. Veliko je družinskih srečanj, poslovnih zabav in druženj s prijatelji. In če se počutimo praznično, hočemo tako tudi izgledati. Zato vam predstavljam tri različne make up videze, ki so primerni za decembrske dni.

DNEVNA PRAZNIČNA ELEGANCA

dnevna praznicna eleganca1dnevna praznicna elegancaZlata barva je klasika, zato veke obarvaj v zlato bleščečo senčko. Dodaj nekaj eyelinerja in par slojev maskare. Ne pozabi ustvariti sveže polti in rožnatih ličk. Ustnice lahko pustiš v naravnih barvah, ali jih samo malo obarvaš v rdeče, kot da bi ravnokar pojedla jagode. Šminko naneseš na prst in s prstom potapkaš po ustnicah. To bo ustnicam dalo le kanček barve, obrazu pa svež pridih. V kombinaciji z nežno zlato senčko boš izgledala super za opravke po mestu, v službi, za praznično nakupovanje ali kosilo z družino.

GLAMUROZEN VEČER ZUNAJ

Glamurozen vecer zunaj

Glamurozen vecer zunaj2Meni osebno najljubši videz, bronz zadimljene oči in rdeča šminka. Pristoji skoraj vsem in izgleda super za večere zunaj in gala dogodke. Sploh pa je tak make up odličen za praznične večerje, poslovne zabave, večere v mestu, novoletne zabave itd.
Potrebuješ toplo temno rjavo senčko, zlato in bronzasto bleščičasto senčko in rdečo mat šminko. Temno rjavo senčko zabrišeš v pregib veke in na spodnji del oči, pod trepalnice. Zlato in bronz senčko pa s prstom ali mokrim čopičem (za večjo pigmentiranost) naneseš na sredino veke. Lahko dodaš še eyeliner in obvezno veliko maskare ali umetne trepalnice za še bolj zapeljiv pogled. Na lička naneseš nevtralno rdečilo in nekaj bronzerja, da obraz malo otopliš. Ustnice obrobiš in dopolniš z barvico (da ustvariš podlago za šminko in ji tako podaljšaš obstojnost) ter na koncu naneseš šminko. Če ti je rdeča šminka preveč, lahko ustnice obarvaš v nude odtenek in pustiš, da oči prevzamejo glavno vlogo.

PRAZNIČNA ZABAVA DOLGO V NOČ

praznicna zabava

praznicna zabava1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pinterest

Če se odpravljaš na res hudo praznično zabavo v klubu, ki bo trajala dolgo v noč in želiš bolj močan make up, je ta videz pravi zate. Temno zadimljene oči in bleščice. Bleščice so v decembru dovoljene, tako da privošči si! Veko obarvaj v senčko, ki naj bo temnejša. Na koncu na sredino veke dodaj bleščice. Ne pozabi na zabrisane robove in lepe goste trepalnice. Obraz rahlo zasenči in mu dodaj nekaj topline z bronzerjem, dodaj še nekaj osvetljevalca na ličnice. Ustnice pa raje pusti v nežnem nude odtenku, saj so oči tukaj najpomembnejše.

Naj ti bo ta članek v pomoč pri urejanju in iskanju idej za ličenje v prazničnem decembru. Najbolj pomembno pa je, da se imaš lepo, kjerkoli že boš. Pa četudi doma v objemu svojega naslonjača, brez ličil in visokih petk. Lepe praznike ti želim, mi pa se spet beremo naslednje leto.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si