Lidl Slovenija podarja 10 let brezplačnih nakupov!

lidl_10let_MAP_5713

Včeraj se je Slovenska cesta v Ljubljani simbolično spremenila v Lidlovo avenijo, saj se je po njej premierno zapeljala “Lidlova desetka”. Avtobus številka 10 je bil le eno od številnih presenečenj, ki so jih za svoje kupce pripravili v Lidlu Slovenija, ki v letu 2017 praznuje svoj 10. rojstni dan. Lidlova desetka bo vse do 27. marca nudila brezplačne vožnje med Lidlovimi trgovinami v Ljubljani in tudi Mariboru. Prve vožnje z Lidlovo desetko so se udeležili predstavniki medijev. Slednje je pozdravila simpatična voditeljica Mojca Mavec, goste je pozdravil generalni direktor Lidla Slovenija Gregor Kosi, sicer pa so gostje na avtobusu uživali tudi v nastopu Nine Pušlar, ki je poskrbela za popolno rojstnodnevno darilo. Najprej je po avtobusu zadonela njena pesem To mi je všeč, kasneje pa je novinarje navdušila še z novo skladbo Za vedno, ki jo že lahko slišimo v novih Lidlovih TV oglasih. Kot že leto poprej s skladbo To mi je všeč je tudi tokrat skladba enkraten uvod v praznovanje in dokazuje, da sta Nina in Lidl Slovenija resnično zmagovita kombinacija.

lidl_10_let_MAP_5551

10 let, 10 tednov, 10 dni presenečenj za vse

Ob okroglem rojstnem dnevu Lidla Slovenija nosi številka 10 prav poseben pomen. Praznovanje bo s posebnimi aktivnostmi za kupce in zaposlene trajalo 10 tednov zapored. Kar 10 tednov zapored bo Lidl Slovenija vsakemu kupcu podaril 10-odstotni popust na izdelke izbrane blagovne znamke, vsak teden bo na vrsti po ena blagovna znamka.  Glavna in osrednja privlačna akcija za kupce je Lidlova velika nagradna igra, pri kateri je glavna nagrada kar osupljivih 10 let brezplačnih nakupov v Lidlu. Si predstavljate, da naslednje desetletje ob nakupu kakovostnih Lidlovih izdelkov ne bi potrebovali denarnice? Skoraj nepredstavljivo!

lidl_10let_MAP_5784

Seveda pa tudi številni drugi sodelujoči ne bodo ostali praznih rok. Ob nakupu nad 10 eurov bo vsak kupec prejel nagradno kartico, na kateri se bo skrivala takojšnja nagrada v obliki Lidlovega izdelka – teh bo Lidl Slovenija podaril kar 100.000 – ali unikatna številčna koda, ki jo kupec vnese na spletno stran www.lidl.si in tako vstopi v žreb za velike nagrade. Poleg glavne nagrade čaka na srečne nagrajence še nekaj brezplačnih nakupov v Lidlovih trgovinah, in sicer 10x 1 leto, 10x 1 mesec in 10x 1 teden.

Foto 4 (1)

Lidl Slovenija ima trenutno 49 trgovin in več kot 1.300 zaposlenih. Kot pravijo v podjetju, v središče svoje dejavnosti vedno postavljajo kupce. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 1600 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.

Lidlovih 10 let

“Od leta 2007, ko smo odprli prvih 23 trgovin, do danes smo prehodili res zanimivo pot, se srečali z zanimivimi izzivi, tudi kakšno prepreko. Resnično enkratno je gledati, kako je podjetje v teh desetih letih zraslo, kako se naš trud in predanost obrestuje v vse večjem številu kupcev, ki prihajajo k nam in se k nam tudi redno vračajo. V desetih letih so tako v naših trgovinah opravili več kot 160 milijonov nakupov. Vesel sem, ko naše sodelavke in sodelavci s ponosom povedo, kje so zaposleni, ponosen sem, da se radi udeležujejo naših dogodkov in da skupaj, z družnimi močmi, ustvarjamo boljši svet. Smo tesno povezana ekipa in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje,” je povedal Gregor Kosi, generalni direktor Lidla Slovenija, in s ponosom zarezal v rojstnodnevno torto. Čestitamo in vse najboljše, Lidl Slovenija!

lidl_10_let_MAP_5838

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si