Linija Nivea Q10plus: plus za vašo kožo

NIVEA Q10plusZa čudovito polt v mladih letih najbolj učinkovito poskrbijo koži lastni encimi. Za vse, ki jih dohitevajo leta, pa so tu vendarle dobre novice: tisti koencim, ki ima pri ohranjanju mladostne polti največ zaslug, je na voljo tudi v negovalnih izdelkih NIVEA Q10plus, ob tem pa so znanstvene študije še pokazale, da čudežni zaveznik mladostnega videza resnično deluje. Poleg šestih osnovnih izdelkov iz linije Q10plus vam je na voljo tudi revolucionarni, visoko koncentrirani biserni serum NIVEA Q10plus Serum Pearls.

Koencim Q10 je prisoten v vseh telesnih celicah, koža, ki pa je naš največji organ, obenem pa tudi najbolj izpostavljena različnim zunanjim dejavnikom, pomanjkanje koencima Q10 občuti hitro. S staranjem raven koencima Q10 v koži upada. Ker ta koži dobrodejni koencim deluje kot antioksidant, njegova zmanjšana količina kožo dela vedno bolj ranljivo in obremenjeno. To pa se med ostalim kaže tudi v pospešenem nastajanju drobnih linij in gubic.

Zanimive informacije o Q10 in znanstvenih odkritjih:

– Funkcijo koencima Q10 je odkril Peter Mitchell, ki je za to odkritje leta 1978 prejel Nobelovo nagrado za kemijo.
– Znanstveni raziskovalci podjetja Beiersdorf so bili med prvimi, ki so se posvečali razvijanju negovalne formule s Q10. Želeli so odkriti, kako ta koži potrebni koencim čim bolje vključiti v negovalne izdelke proti gubam. Odtlej so izvedli preko 1000 znanstvenih študij, v katerih je sodelovalo več kot 30.000 prostovoljcev, kar predstavlja več kot 15 let strokovnih raziskav.
– Podjetje Beiersdorf je leta 1998 tako na množični trg poslal prvi kozmetični izdelek z vsebovanim Q10, od takrat pa milijone žensk v boju proti gubam prisega na negovalne izdelke linije NIVEA Q10.
– Študijo o obnovitvi Q10plus so izvedli med razvijanjem novega NIVEA Q10plus seruma z biseri proti gubam, ki vsebuje največjo koncentracijo Q10 doslej.
– Študija o obnovitvi Q10plus je preučevala, ali lahko izdelek za nego kože s koencimom Q10 ponovno dvigne raven Q10 v koži. V ta namen je skupno 82 udeležencev na kožo dvakrat dnevno naneslo izdelek Q10plus. Obdelali in analizirali so 2.800 vzorcev, pri tem pa je sodelovalo 24 raziskovalcev. Izvedba in analiza sta trajali kar sedem mesecev, rezultati pa so bili jasni: Uporaba izdelka NIVEA Q10plus dvakrat dnevno v obdobju dveh tednov je pomembno povečala količino Q10 v koži. Poleg tega se je zvišala tudi raven presnovljene oblike Q10, kar kaže, da koža resnično absorbira Q10 v izdelku in ga uporabi za tvorbo energije.

Za posebej učinkovito se je izkazala kombinirana uporaba dnevne kreme in seruma v biserih – ob skupni uporabi sta pri zmanjševanju pojavnosti gub bolj učinkovita za kar 47%. Tako kremo kot biserni serum lahko uporabljamo samostojno, največji učinek koencima Q10 pa se na naši koži pokazal pri kombinirani uporabi. Z njima pa je nepogrešljiva tudi NIVEA Q10plus nočna nega, ki regenerira kožo in jo vlaži takrat, ko je koža najbolj dovzeta za vpijanje vlage.

NIVEA Q10plus biserni serum proti gubam vsebuje največjo količino koži lastnega koencima Q10. Njegova izjemno močna formula, obogatena s hialuronsko kislino, dokazuje svojo učinkovitost proti gubam, tako da vidno zmanjša izrazitost gub in obenem pomaga upočasniti nastanek novih. Z redno uporabo vidno zmehča površino kože in ji povrne gladek in mladostnejši videz. NIVEA Q10plus biserni serum proti gubam s koencimom Q10 in hialuronsko kislino učinkovito zmanjša gube, pomaga upočasniti nastanek novih gub in zgladi površino kože ter jo naredi mehko.

NIVEA Q10plus biserni serum proti gubam_1

NIVEA Q10plus vlažilna dnevna nega proti gubam zdaj vsebuje izboljšano formulo in ZF15 za še bolj učinkovito zmanjševanje gub in boljše vlaženje. Deluje skupaj z učinkovitima aktivnima sestavinama Q10 in kreatinom, ki sta naravno prisotni v koži, ter vidno zmanjša izrazitost gub in pomaga preprečevati nastanek novih. Vsebuje 30 % več vlažilnih snovi.Učinkovito odpravlja gube od znotraj navzven. Poveča raven koži lastnih Q10 in kreatina v koži, ščiti pred nastankom gub zaradi sonca s pomočjo ZF 15 in UVA-zaščite. Gube se z redno uporabo opazno zmanjšajo in koža je intenzivno navlažena – za bolj gladek, mladostnejši videz kože.

NIVEA Q10plus vlazilna dnevna nega proti gubam

NIVEA Q10plus vlažilna nočna nega proti gubam zdaj deluje skupaj s koži lastnima učinkovitima aktivnima sestavinama, Q10 in kreatinom. Vidno zmanjša izrazitost gub in ponoči regenerira kožo – takrat, ko je koža najbolj dovzetna za vpijanje vlage.
NIVEA Q10plus vlažilna nočna nega proti gubam s svojo novo intenzivno negovalno formula zagotavlja intenzivno vlaženje ponoči, učinkovito odpravlja gube od znotraj navzven, poveča naravno raven Q10 in kreatina v koži. Ponoči obnavlja in regenerira kožo, tako da se gube opazno zmanjšajo in koža postane obnovljena.

NIVEA Q10plus vlazilna nocna nega proti gubam

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si