Lisca navdušila na gala modnem spektaklu v Beogradu

zakljucna-slika-modne-revije-lisca

Lisca je 9. novembra 2016 v Beogradu v sklopu tedna mode organizirala modni show, kjer je v modnih izhodih in prepletu plesno-pevskih točk predstavila izbor kolekcij perila in kopalk, ki bo navduševal modne navdušenke v prihodnjem letu. Ženska je v skrbno izbrani podobi vedno lahko samozavestna, vselej modna in sebi popolna. Linije perila in kopalk zaznamujejo pestra barvna paleta in zapeljivi kroji.

aleksandra-salipur-manekenka-perilo-lisca-selection

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski.

anamarija-avbelj-manekenka-perilo-lisca-fashion

Perilo Lisca Fashion z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in tiskom cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost.

aleksandra-salipur-manekenka-perilo-cheek-by-lisca

Perilo Cheek by Lisca v priljubljenih modnih krojih bo razveseljevalo tiste, jih navdihuje retro vzdušje, obožujejo prisrčne pikice na tilu ali nežen potiske modnega leopardjega vzorca.

laura-lenc-manekenka-kopalke-cheek-by-lisca

Barvite kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske in barvito eksotiko. Krasijo jih volančki, igriv tisk sadja, živahne barve in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

marina-strbac-manekenka-kopalke-lisca-fashion

Kopalke Lisca pa bodo obarvane v nasičene prelivajoče barve in tiske rož. Liscina dama je namreč odločna, samozavestna in s stilom, ki ga ohranja tudi na plažah.

ana-jakovljevic-manekenka-perilo-lisca-prestige

Za modno poslastico je poskrbela ekskluzivna linija perila Lisca Prestige, ki je bila oblikovana posebej za modno revijo. Glamurozni kroji v belih, zlatih in bakrenih odtenkih, romantična čipka, vezenje in kristali so pričarali razkošno, provokativno in čutno kolekcijo ter tako zaokrožili modni spektakel.

tito-garmendia-plesalec-plesna-skupina-ris-in-bobnarji

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci. Gala modni show so popestrili plesalci plesne skupine Ris, z atraktivnim nastopom eksotičnega pridiha pa je navdušil profesionalni plesalec Tito Garmendia s plesalkami in bobnarji, ki so nas v živahnih ritmih popeljali v morsko vzdušje izhoda kopalk.

jelena-tomasevic-pevka

Dogodek je popestrila znana srbska pevka Jelena Tomašević, ki je navdušila z razigrano skladbo »Radio svira za nas« ter z glamurozno skladbo »Jutro« napovedala vrhunec modne revije – izhod prestižnih modelov perila Lisca Prestige.

sabina-remar-manekenka-kopalke-lisca-selection

Na modni pisti so trendovske zgodbe predstavile mične manekenke, med njimi tudi slovenske manekenke Sabina Remar, Anamarija Avbelj in Katja Škofic.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri