Lisca navdušila na gala modnem spektaklu v Beogradu

zakljucna-slika-modne-revije-lisca

Lisca je 9. novembra 2016 v Beogradu v sklopu tedna mode organizirala modni show, kjer je v modnih izhodih in prepletu plesno-pevskih točk predstavila izbor kolekcij perila in kopalk, ki bo navduševal modne navdušenke v prihodnjem letu. Ženska je v skrbno izbrani podobi vedno lahko samozavestna, vselej modna in sebi popolna. Linije perila in kopalk zaznamujejo pestra barvna paleta in zapeljivi kroji.

aleksandra-salipur-manekenka-perilo-lisca-selection

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski.

anamarija-avbelj-manekenka-perilo-lisca-fashion

Perilo Lisca Fashion z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in tiskom cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost.

aleksandra-salipur-manekenka-perilo-cheek-by-lisca

Perilo Cheek by Lisca v priljubljenih modnih krojih bo razveseljevalo tiste, jih navdihuje retro vzdušje, obožujejo prisrčne pikice na tilu ali nežen potiske modnega leopardjega vzorca.

laura-lenc-manekenka-kopalke-cheek-by-lisca

Barvite kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske in barvito eksotiko. Krasijo jih volančki, igriv tisk sadja, živahne barve in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

marina-strbac-manekenka-kopalke-lisca-fashion

Kopalke Lisca pa bodo obarvane v nasičene prelivajoče barve in tiske rož. Liscina dama je namreč odločna, samozavestna in s stilom, ki ga ohranja tudi na plažah.

ana-jakovljevic-manekenka-perilo-lisca-prestige

Za modno poslastico je poskrbela ekskluzivna linija perila Lisca Prestige, ki je bila oblikovana posebej za modno revijo. Glamurozni kroji v belih, zlatih in bakrenih odtenkih, romantična čipka, vezenje in kristali so pričarali razkošno, provokativno in čutno kolekcijo ter tako zaokrožili modni spektakel.

tito-garmendia-plesalec-plesna-skupina-ris-in-bobnarji

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci. Gala modni show so popestrili plesalci plesne skupine Ris, z atraktivnim nastopom eksotičnega pridiha pa je navdušil profesionalni plesalec Tito Garmendia s plesalkami in bobnarji, ki so nas v živahnih ritmih popeljali v morsko vzdušje izhoda kopalk.

jelena-tomasevic-pevka

Dogodek je popestrila znana srbska pevka Jelena Tomašević, ki je navdušila z razigrano skladbo »Radio svira za nas« ter z glamurozno skladbo »Jutro« napovedala vrhunec modne revije – izhod prestižnih modelov perila Lisca Prestige.

sabina-remar-manekenka-kopalke-lisca-selection

Na modni pisti so trendovske zgodbe predstavile mične manekenke, med njimi tudi slovenske manekenke Sabina Remar, Anamarija Avbelj in Katja Škofic.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si