Lisca skrbi za presenečenja

V tem prednovoletnem obdobju vas bo zagotovo razveselila ponudba simpatičnih rdečih spodnjic tako zanjo kot zanj, ki prihajajo iz modne hiše Lisca in so lahko prav ljubko darilo.

Udobne hlačke panty Rudolph, Cheek by Lisca, z igrivim potiskom bodo navdušile razigrane navihanke. Prejmete jih v darilni škatlici in so lahko idealno darilo za božično-novoletno obdarovanje. Poskrbite za presenečenje pod smrečico – rdeči nosek jelenčka Rudolpha vas bo prijetno nasmejal!

Cheek by Lisca_RUDOLF_62415

Hudomušni potisk na udobnih Liscinih moških boksaricah Ho Ho bo v letošnjem veselem decembru pričaral zabavno razpoloženje. Bombažne boksarice v čarobni rdeči barvi so lahko nagajiva ideja za vaše božično-novoletno obdarovanje! Prejmete jih v darilni škatlici.

Lisca Men_Ho Ho

Pa še novička za vse ljubitelje spodnjega perila Lisca …

Modne zapeljivosti je odslej mogoče izbirati tudi v novi prodajalni Lisca na Ptuju, Mestni trg 2, ki je pred kratkim, konec novembra, odprla svoja vrata.

Modne kolekcije spodnjega perila, spalnega programa in vrhnjih oblačil odslej lahko izbirate v prodajalni, ki navdušuje s povsem novo celostno podobo. Sodobna oprema, prijetno vzdušje in toplina barv pričarajo prijazno nakupovalno izkušnjo bogata ponudba pa razveseljuje prav vse.

Ženstvena vezenja, romantične čipke in udobje modelov zaznamuje linijo Lisca Fashion, ekstravagantnost drznih krojev in igra prosojnosti v perilu se prepletata v liniji Lisca Selection, igrivost v krojih in ljubkih vzorcih ter detajlih kolekcije Cheek by Lisca pa navdušuje mladostne spogledljivke. Tudi moški lahko izbirajo spodnje perilo in udobne pižame linije Lisca Men.

Toplina mehkih materialov spalnega programa vas bo prijetno popeljala v predpraznični čas, ko ne smemo pozabiti na radosti obdarovanja. Ste že pomislili na to, kaj boste podarili dragim osebam? Perilo je lahko lepo darilo, prijetne pižame zanjo in zanj prav tako. Lahko pa se odločite za ljubke rdeče spodnjice, ki so s simpatičnim novoletnim potiskom prava izbira za obdarovanja.

Tudi povabljene goste so ob otvoritvi premamile modne kolekcije in mnogi od njih so z novimi modeli osvežili svoj garderobni predal.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si