Lisca v Parizu navdušila z ZELO drznim perilom

V Parizu vsako leto konec januarja poteka največji evropski sejem ponudnikov perila Salon International de la Lingerie. Skoraj 500 največjih blagovnih znamk je predstavilo kolekcije za prihodnjo sezono, med njimi tudi Lisca, ki so jo modni strokovnjaki spet uvrstili med nosilce trendov.

LISCA_1

Za razstavo Trend Forum jih je Lisca prepričala z najbolj drznim setom Lisce Selection: modrček z odprto košarico, ki podpira, a ne pokriva prsi, zraven pa spada odprti string, ki ga Francozi imenujejo “string ouvert”.

LISCA_3

Prefinjen komplet iz črnega nežnega vezenega tila s pikicami, satenastimi trakovi in kristali Swarovski, ne pusti nikogar hladnega.

LISCA_2

Liscine vrhunsko oblikovane modele so obiskovalci občudovali tudi na modnih revijah. V izhodu cirkuških plesalk je Lisca Selection nastopila s črnim bogato vezenim kompletom in zelenim bodylinerjem. V srebrnem topu Lisce Selection je očarala manekenka v izhodu, ki ga je navdihnila dežela vzhajajočega sonca in cvetočih češenj, Japonska.

Za posebno revijo “The Selection Fashion Show” pa so organizatorjevi modni strokovnjaki izbrali nežno roza komplet modrčka in brazil hlačk Lisce Fashion. Gre za modrček s penasto košarico z moderno brezšivno vgrajeno oporo, ki ženskam ustvari sanjski dekolte in hkrati daje občutek mehkobe in udobja.

Več zapeljivih modelov spodnjega perila blagovne znamke LISCA poiščite na www.lisca.com!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si