Ljubezen je v zraku

freywille-adjpg

Rdeča barva je barva strasti, čustev in topline. Čudovit emajl v nakitu FREYWILLE nosi sporočilo ljubezni v različnih rdečih odtenkih. V kombinaciji s sijočim zlatom in umetniškim dizajnom so vse besede povsem odveč. Umetniško izdelan nakit v elegantnih oblikah vas bodo spomnili na vašega najdražjega, še posebej če boste izbrali obeske v obliki srca, ki se-karatni bodo med nošenjem ustavili prav tam nekje – ob vašem srcu. S svojo posebno obliko vas bo očaral prav 18-karatni obesek Heart iz kolekcije Floral Symphony, ki velja za brezčasnega prenašalca ljubezni. Sledite vašemu srcu!

Obesek Heart iz kolekcije Floral Symphony

Obesek Heart iz kolekcije Floral Symphony

Vsak dizajn FREYWILLE je unikaten, kot ljubezen sama. Kolekcija THE ULTIMATE KISS je bila navdihnjena po svetovno znanem delu Gustava Klimta “The Kiss”, ki simbolizira združitev dveh duš. Brezčasen barvit nakit v petih različnih tipih zlata na subtilen način sporoča ljubezen. Kolekcija je pravo darilo za zaljubljene in romantične duše.

Zapestnica Gustav Klimt The Ultimate Kiss

Zapestnica Gustav Klimt The Ultimate Kiss

Naj bo največja ljubezen ali pravi občutek – cvetje je vedno prava izbira, da nariše nasmeh vaši ljubljeni osebi. Kolekcija FREYWILLE HOMMAGE À CLAUDE MONET je bila navdihnjena po delih svetovno znanega francoskega impresionista. Odkrijte nežne krizanteme v živahni turkizni barvi ter idiličen vrt Giverny, ki cveti na unikatnem nakitu  – letošnje Valentinovo podarite šopek rož za večno ljubezen.

Zapestnice Claude Monet

Zapestnice Claude Monet

Je to za vaju prvo skupno Valentinovo? Nič ne razvaja naših čutov bolj kot dišava. Odkrijte LES PARFUMS: štiri ekskluzivne dišave Eaux de Parfum. Vsaka izmed njih vsebuje individualno noto od sveže do cvetlične, zapeljive do bogate – odkrijte vašo najljubšo dišavo in jo podarite vaši najdražji.

PARFUM FREYWILLE

Valentinovo je pravi čas, da se zahvalimo našim najdražjim osebam. Poklonite svileno ruto vaši najboljši prijateljici. Nadene si jo lahko okoli vratu ali kot modni dodatek na torbici.

gavroche_claude_monet_freywille__14799376824082

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si