LJUBITE ZDAJ: Omejena izdaja emotikonov Moët Rosé Impérial Emoëticons

Moet&Chandon_MoetRoseImperial2017_1_BD

Ste pripravljeni, da delite svoja čustva s popolnoma novimi »Emoëtikoni«? To sezono Moët & Chandon predstavlja kreativen jezik ljubezni z omejeno izdajo emotikonov Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition za 2017. Eden od najbolj elegantnih načinov, kako povzdigniti vsak #moetmoment, ki ga navdihuje ljubezen: romantična ljubezen in ljubezen do prijateljev ter družine.

Delite ljubezen, ljubite zdaj

Emoji simboli in emotikoni so postali način komunikacije, vsak dan se namreč uporabi približno šest milijard emoji simbolov. Kot univerzalni in večgeneracijski jezik čustev so odličen način, kako deliti eno od najmočnejših čustev – ljubezen! Z navdihom kreativnega in izraznega sveta emoji simbolov in emotikonov vam Emoëtikoni Moët & Chandon omogočajo, da delite in ljubite ZDAJ, v značilnem stilu hiše Moët & Chandon. Povejte, kaj vam leži na srcu ter osebno prilagodite vaše sporočilo – in steklenico! – z Emoëtikoni, skupino slik, ki vključuje steklenice šampanjca in flavte, oči, ustnice, sončna očala v obliki srca, glasbene note, smeškote, besede pop!, kiss (»poljub«), love (»ljubezen«) in več. Emoëtikoni vam nudijo neskončno barvitih in stilskih načinov izražanja ljubezni.

160121-MOET&CHANDON-Rose2017-02-PackOuvert

“Emoëtikoni so spontan, sijoč in stilski izraz, tako kot naš šampanjec Moët Rosé Impérial,” je dejal Arnaud de Saignes, mednarodni direktor za marketing in komunikacije pri Moët & Chandon. “Ti preprosti simboli sporočajo močna čustva in ideje. So odličen in sodoben način, kako proslaviti #moetmoment, ki se vrti okoli ljubezni.”

V ljubezni do Rosé šampanjcev: Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition

Darilna škatla Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition je polna živahnega duha Moët Rosé Impérial. Darilna škatla je od vrha do dna okrašena s svetlimi Emoëtikoni. Pod pokrovom je priložena tudi stran nalepk z Emoëtikoni, da lahko osebno prilagodite steklenico Moët Rosé Impérial.

M&C-ROSE-GOLDBALLOON-RGB

Steklenica Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition je odeta v prazničen roza rokav z eksplozijo Emoëtikonov, ki padajo izza etikete. Odlepite sprednjo etiketo steklenice in odkrijte še druge nalepke z Emoëtikoni ter osebno prilagodite steklenico in jo podarite svojim najbližjim.

160121-MOET&CHANDON-Rose2017-04-BouteilleOuverte-Maquette-C

Ali imate še več ljubezni, ki bi jo radi delili? Potem preverite steklenico Mini Moët Rosé Impérial Emoëticons. Svetlo roza barve, z mehurčki in eksplozijo Emoëtikonov, tako kot steklenica omejene izdaje … Vendar v miniaturni različici, ki je kot nalašč zato, da jo delite!

 160121-MOET&CHANDON-Rose2017-06-MiniOuverte-Maquette-B

Emotikoni Moët & Chandon Emoëticons so vam na voljo tudi za osebno uporabo na spletu. Prenesite jih s spletne strani www.moet.com.

A za prikupno embalažo se skriva tudi omamna vsebina. Moët Rosé Impérial je namreč spontan, sijoč in eleganten izraz stila Moët & Chandon – stil, ki ga odlikujeta lahko sadni in zapeljiv okus ter elegantna zrelost. Vino Moët Rosé Impérial je bilo starano dve leti v kleti in predstavlja žarečo roza barvo z odtenki jantarja. Njegov čarobni šopek pa združuje živahen in intenziven šop rdečih sadežev, cvetlično nianso vrtnice ter pridih popra. Njegov izrazni okus združuje intenzivnost in voljnost s sočnostjo ter intenzivnostjo jagod, mesnatostjo in čvrstostjo breskev ter svežino nežne note mentola.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si