Ljubiteljice ličenja dobile profesionalno NIVEA linijo odstranjevalcev ličil


V hotelu Intercontinental je NIVEA predstavila novo trendovsko in zapeljivo linijo odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT. Novi izdelki so navdušili tudi GRAZIINO izvršno in lepotno urednico Katarino M. Bajt in glavno urednico Špelo Štamol, ki sta svojo najobstojnejšo šminko obrisali v treh potezah.

Visoko nad ulicami Ljubljane, v 19. nadstropju hotela Intercontinental, so slovenske lepotne novinarke, urednice in blogerke pozdravile prihod nove linije odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT. Ta prihaja v povsem drugačni preobleki, kot smo je vajeni pri znamki NIVEA. Namreč, v vpadljivi črni barvi. Trije izdelki, micelarna voda za odstranjevanje dolgo obstojnih ličil, vodoodporni odstranjevalec ličil in robčki za odstranjevanje vodoodpornih ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT so namenjeni ženskam, ki se rade in pogosto ličijo. Linijo je predstavila Mateja Peršič iz podjetja Beiersdorf.

Blogerka Eva Centrih preizkuša učinkovitost nove linije.


0 % sledi ličil in sledi odstranjevalca

“NIVEA je zelo previdna, ko gre za trditve o učinku, raje obljublja manj, kot trdi nekaj, kar ne bi držalo. Pri liniji MicellAIR® EXPERT obljublja 0 % sledi ličil in sledi odstranjevalca,” je povedala Mateja Peršič in razložila: “Izdelki NIVEA MicellAIR® EXPERT vsebujejo edinstveni kompleks MICELLAIR in izvleček črnega čaja, da temeljito očistijo kožo in odstranijo ličila ter umazanijo, ne da bi na koži pustili sledi – in to storijo izjemno nežno.” Tako lahko ličila takoj nanesemo znova ali se odpravimo spat z očiščeno in osveženo kožo. Pri tem pa smo lahko povsem brez skrbi, da bi izdelki dražili kožo ali oči.

Nova linija je prepričala tudi umetnike ličenja
Dogodka sta se udeležili tudi ambasadorki izdelkov MicellAIR® EXPERT – umetnica ličenja Špela Ema Veble in priljubljena slovenska lepotna youtuberka Lea Filipovič, ki ustvarja pod imenom Lepa afna.
Špela Ema Veble, ena od najbolj znanih, priznanih in zaželenih umetnic ličenja pri nas, ki je ličila številne znane obraze doma in v tujini, v številnih filmih, serijah, resničnostnih šovih in oglasih, je zbranim ob ličenju modela razkrila številne lepotne trike. Med drugim je svetovala, naj ženske pri ličenju predvsem uživajo, se igrajo in v sebi prebudijo ustvarjalnost. “Nisem ljubiteljica hipnih trendov, verjamem, da je ženska lepa v tistem, v čemer se dobro počuti, tega se držim tudi pri ličenju,” je povedala Špela Ema Veble, ki v pravila pri ličenju ne verjame. Odstranjevalce ličil MicellAIR® EXPERT je preizkusila na ljubljanskem tednu mode in bila zelo prijetno presenečena. “Ličila so se preprosto odstranila in lahko sem takoj začela z nanašanjem novih ličil,” je opisala svojo izkušnjo.

Umetnica ličenja Špela Ema Veble


Preizkus Lepe afne: linija MicellAIR® EXPERT ga je uspešno prestala
Nova linija je prepričala tudi Leo Filipovič, ki je znana po tem, da rada preizkuša močna ličila in z videonasveti o ličenju navdušuje svoje sledilce. “Ravno včeraj sem preizkusila zelo divji make-up, v njem je bilo obilo različnih zelo živih barv. Pomislila sem, da bo to pravi test za linijo MicellAIR® EXPERT. Uspešno jo je prestala! Ličila sem enostavno odstranila. Mene so izdelki takoj prepričali,” je vedro razložila Lea Filipovič. Lea o sebi pravi, da ima rada vse, kar v sebi nosi kanček avtentičnosti, strasti in barve. Rada ima ličila, še bolj pa občutek čiste in osvežene kože.

Lea Filipovič je ambasadorka linije MicellAIR Expert.


NIVEA MicellAIR® EXPERT linija

Čistilni robčki NIVEA MicellAIR® EXPERT
NIVEA MicellAIR EXPERT čistilni robčki z osvežujočo formulo s črnim čajem in posebnim KOMPLEKSOM MICELLAIR® temeljito očistijo kožo in izjemno nežno odstranijo tudi vodoodporna ličila. Formula, ki je obogatena s črnim čajem in je znana po svojih blažilnih lastnostih, je primerna za vse tipe kože.


Okvirna cena za čistilne robčke NIVEA MicellAIR® EXPERT za 20 kosov: 4,09 evra

Odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT
Dvofazni odstranjevalec ličil za oči, ki nežno in izjemno temeljito očisti kožo, je obogaten s posebej blagim izvlečkom črnega čaja in visoko koncentriranim suhim oljem. Formula, obogatena s črnim čajem, je posebej primerna za uporabo na občutljivi koži okrog oči. Črni čaj je obdelan na nežen način, ki dezaktivira njegove encime, in je kot antioksidant znan po svoji zmožnosti, da zmanjša oteklino. Na voljo v 125 ml plastenki.

Okvirna cena za odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT za 125 ml: 4,49 evra


Micelarna voda NIVEA MicellAIR® EXPERT
NIVEA MicellAIR® EXPERT odstranjevalec ličil, ki je bil posebej razvit za dolgo obstojna vodotopna ličila, nežno in temeljito odstrani umazanijo in ličila z obraza, ustnic in občutljivega predela okrog oči. Prozorna tekstura fluida temelji na pametni tehnologiji MICELLAIR® in je obogatena z izvlečkom črnega čaja. Znana je po svojih blažilnih in poživljajočih lastnostih. Na voljo v 400 ml plastenki.

Okvirna cena za micelarno vodo NIVEA MicellAIR® EXPERT za 400 ml: 6,99 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si