Ljubka obutev za modno vroče poletje

Havaianas japonke za vsak del dneva in noči

 

Poletje je tukaj in ni razloga, da si ne bi v omislili para udobne in trendi obutve, ki vas bo popeljala v nepozabne dogodivščine. Poletne kolekcije so že preplavile prodajne police in številni so že začeli iskati svoje najljubše poletne kombinacije, bodisi za na plažo ali večerni sprehod po mestu. Poleti obožujemo lahkotna in zračna oblačila, veselimo pa se tudi različnih modelov obutve, od odprtih čevljev, sandalov in japonk.

Havaianas sodi med obvezne poletne blagovne znamke in ima v svoji ponudbi vedno na voljo raznovrstne kolekcije, ki odgovarjajo slehernemu modnemu okusu. Trenutni favorit je zagotovo kolekcija Slim Glitter, ki jo navdihujejo sijoči in briljantni outfiti, ki jih lahko občudujemo na rdečih preprogah, pa naj gre za drzno Rihanno ali vedno atraktivno Kylie Jenner.

Modeli Slim Glitter imajo po zaslugi svojega glamuroznega videza še eno pomembno prednost. Razen plaže, so odlična izbira tudi za dolge poletne sprehode ali večerje ob morju, saj izvrstno združujejo modo in udobje. S kombinacijo lahkotne poletne obleke, zagorele polti in lesketajočih Slim Glitter japonk preprosto ne morete zgrešiti!

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si