Ljubljana bogatejša za še en modni kotiček!

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Terminal3 1

Sinoči je Ljubljana postala bogatejša za še en modni kotiček za prave modne sladokusce – Terminal3. Gostiteljici večera, lastnici trgovine Terminal3, Sladžana Simeunović in Vesna Zdravković, sta v krogu svojih prijateljev, novinarjev in številnih znanih obrazov nazdravili novi karierni poti in že na dan otvoritve poželi ogromno zanimanja za udarna oblačila in dodatke, ki izstopajo zaradi drznih krojev in eklektičnih stilov.

Lastnici Sladžana in Vesna

Lastnici Sladžana in Vesna

Sladžani in Vesni so uspešno na novi poti ob šampanjčku in prigrizkih Foodfatal med drugim zaželeli tudi Nejc Simšič, Neisha, Raša Nesterović z ženo Majo, Pia Pustovrh, Irena Lušičić in blogerka Sara Zavernik, ki niso skrivali navdušenja nad sicer miniaturno trgovino s konceptom, a z izjemno ponudbo mogočnih, celo nenavadnih kosov oblačil, ustvarjenih za dame z veliko mero samozavesti. Za dame, ki si upajo izstopati na vsakem koraku in se ne bojijo mešanja različnih stilov, vzorcev, detajlov in tkanin.

Gostje so uživali ob prigrizkih Foodfatal.

Gostje so uživali ob prigrizkih Foodfatal.

Pia Pustovrh se je že oblekla v oblekico Terminal3.

Pia Pustovrh se je že oblekla v oblekico Terminal3.

Vsak kos oblačila iz trgovine Terminal3 je poseben, saj ga krasijo detajli, kot so dodatki umetnega krzna, resice, zanimiva podloga, ki kuka izpod krila, vpadljivi vzorci, čipka, potiski in našitki, igra asimetrije in kombiniranje nenavadnih tkanin.

Terminal3_Otvoritev 13

Prednost trgovine Terminal3 je prav njena majhnost. Vsak model oblačila v trgovinici, ki se nahaja v zadnjem delu stavbe BTC-Diamant (ob frizerskem salonu Caracthair), tako obstaja v le nekaj kosih, kar pomeni, da v danem trenutku skoraj ni bojazni, da bi v mestu srečale žensko, ki nosi enako obleko, krilo, srajco, plašč ali jakno, kot vi. Ponudba se seveda vestno in sproti osvežuje, obešalniki pa so ves čas prežeti z novo trendovsko ponudbo in vsak modni ženski okus. Vabimo vas, da se o tem prepričate na lastne oči in se sprehodite po trgovini Terminal3 vsak dan med 10h in 20h ter ob sobotah med 12h in 17h.

Lastnici trgovine Sladžana in Vesna z Neisho, Evo Ahačevčič in Anito (lastnico Caracthaira).

Lastnici trgovine Sladžana in Vesna z Neisho, Evo Ahačevčič in Anito (lastnico Caracthaira).

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si