Ljubljena za valentinovo

Ljubezen je lepa reč. So objemi in poljubi, so lepa sporočila in podpora. So jutranja kava in opečeni kruhki, nežni pogledi, povišan utrip srca, tudi beseda oprosti za umiritev strasti po nesoglasjih. Ljubezen so tudi lepe pozornosti. Ne nujno drage, a s toplo mislijo na obdarovanca ali obdarovanko.

 

Ljubljena vsak dan, ne le za valentinovo

 

Avtor prodajne knjižne uspešnice Žena ima vedno prav, Kamenko Kesar, je s svojo drugo knjigo, ki je očarala Slovenijo in se prodala že v več kot 2300 izvodih, vsekakor spisal slavospev ljubezni. Čeprav nas humorne zgodbe nasmejejo do solz, je knjiga prežeta z ljubeznijo. Za praznik ljubezni, valentinovo, lahko sedaj poleg knjige Žena ima vedno prav podarite tudi simpatično novost, pin broško Ljubljena ali majico z napisom Ljubljena. Tako bo vaša žena, partnerka, prijateljica, mama ali sestra vsak trenutek pri srcu nosila to čarobno besedo, ki vsakomur ogreje srce.

 

Kamenko Kesar o ljubezni

 

 

»Zame je ljubezen to, da sva z ženo tu drug za drugega in se podpirava. Da se lahko skupaj nasmejiva in da nama v postelji ni dolgočasno. Zelo me veseli, da bralci knjigo Žena ima vedno prav dojemajo kot izraz ljubezni in jo tako radi podarjajo sebi in svojim najdražjim. To je za avtorja veliko priznanje,« je povedal Kamenko Kesar, sicer znan slovenski pisec nedeljskih blogov in marketinški strokovnjak.

 

 

Več informacij o knjigi in drugih izdelkih iz kolekcije izdelkov Žena ima vedno prav najdete na spletni strani www.kamenko.si. Lepa darila, aktualna vse leto. Kajti ljubezen ne gre nikoli iz mode.

 

Kamenko Kesar na predstavitvi knjige Žena ima vedno prav

 

Odlične ideje za valentinova darila

 

Pin broška Ljubljena

Novost v kolekciji izdelkov Žena ima vedno prav je prisrčna in trendovska broška z napisom ljubljena, ki bo ogrela srce vaši ženi, partnerici, prijateljici ali sorodnici. Z njo bo obdarovanka vedela, da je vaša ljubezen vedno ob njih. Pin broška se enostavno pritrdi in polepša vsako oblačilo.

 

Majica Ljubljena

Novost v kolekciji izdelkov Žena ima vedno prav je tudi bela majica z napisom ljubljena, ki bo v ponos vsaki obdarovanki. Saj večjega bogastva kot biti ljubljen ni. Majica je narejena iz kakovostnega materiala, 100 % bombaža, v klasični beli barvi, ki jo je enostavno kombinirati in bo kot nalašč za prihajajoče toplejše mesece.

 

Knjiga Žena ima vedno prav v darilni škatli

Knjiga je vedno lepo darilo, ki ga lahko odpiraš vse leto. Za valentinovo podarite prodajno knjižno uspešnico Žena ima vedno prav avtorja Kamenka Kesarja, ki bo obdarovanca ali obdarovanko nasmejala do solz in pustila za seboj občutek ljubljenosti. Knjiga se na zabaven, posrečen in nadvse iskren način loteva partnerskih dogodivščin skozi oči moškega. Prodana je bila že v več kot 2300 izvodih.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri