Ljubljenec občinstva Petar Grašo prihaja v Stožice!

Petar Grašo, eden najbolj popularnih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, 15. novembra 2019 prihaja v Areno Stožice!

Po tem, ko je lani zakorakal že v tretje desetletje ustvarjanja, sedaj prihaja na največji oder v Sloveniji. Obljublja nepozaben spektakel za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere.

Najbolj prodajan moški hrvaški izvajalec v Sloveniji, izjemni glasbenik in šarmer bo poskrbel za večer obarvan z odlično glasbo, kančkom romantike in dalmatinskim šarmom.

“Največji kompliment je, ko se z mojimi pesmimi ljudje vrnejo v poletje. To mi je zelo pomembno, saj moja glasba diši po Mediteranu,” pravi Petar, ki zagotavlja, da bo vzdušje poletnih morskih večerov pričaral tudi v stožiški Areni.

Mnogokrat nagrajeni splitski glasbenik že desetletja nastopa po celi Sloveniji, tokrat pa bo prvič zasedel oder naše največje arene in slovensko občinstvo popeljal na edinstveno glasbeno popotovanje. Izjemni interpret in tekstopisec se spektakla že zelo veseli, sploh zato, ker ga na Slovenijo vežejo čudoviti glasbeni spomini in nemalo prijateljstev.

Prodaja vstopnic se začne v četrtek,

4. 4. 2019 ob 10.00,

na prodajnih mestih Eventima in Petrolu

ter na spletni strani www.eventim.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si