L’OCCITANE: Božanska kremna maska

GRAZIA predstavlja novo Božansko kremno masko, ki bo v trgovinah L’OCCITANE na voljo 17. septembra 2015!

L_1

Leta 2001 je L’OCCITANE razkril izjemno anti-ageing delovanje ekološke immortelle/suhocvetnice s Korzike, ki prekipeva od obilja naravnih aktivnih sestavin. Njeno pomlajevalno delovanje je srce svetovno priljubljene kolekcije Božanska Immortelle za celovito anti-ageing nego obraza. Kolekciji se sedaj pridružuje nova pomladitvena formula s posebno tehniko nanosa za takojšnje in opazne rezultate: Božanska kremna maska. Novo bogato masleno formulo, ki združuje odlične lastnosti treh aktivnih sestavin naravnega izvora, lahko uporabljate na dva načina: kot vsakodnevno negovalno kremo ali dvakrat tedensko kot masko za intenzivno globinsko hranilno nego.

Strokovnjaki iz laboratorijev in SPA L’Occitane so združili svoje moči in razvili nov ritual nanašanja negovalnih izdelkov, ki v kombinaciji z gladilnim aplikatorjem za masažo še poveča pomlajevalne lastnosti nove kremne maske in zagotavlja takojšen učinek sproščanja. Aplikator, prekrit s 24-karatnim zlatom, se odlično prilega tako vaši dlani kot tudi koži, njegovo obliko pa je navdahnila prav cvetlica immortelle/suhocvetnica.

Božanska kremna maska, 65 ml

Prepustite se učinkoviti in senzorični profesionalni negi obraza – v udobju domačega naslanjača! L’OCCITANOVA nova Božanska kremna maska za zrelo kožo deluje proti vidnim znakom staranja, kožo pa obenem učinkovito sprošča in hrani. S posebnim gladilnim aplikatorjem za masažo je njeno blagodejno delovanje še večje. Pomladitvena formula združuje odlične lastnosti treh aktivnih sestavin naravnega izvora: immortelle/suhocvetnico z izjemnim anti-ageing delovanjem, karitejevo maslo z neverjetno sposobnostjo hranjenja kože in brškinovko s takojšnjim učinkom sproščanja. Bogato masleno teksturo lahko uporabljate kot vsakodnevno negovalno kremo ali dvakrat tedensko kot masko za intenzivno globinsko hranilno nego. Popolnoma sproščena in spočita koža ohrani svojo mladostnost. Koža je vitalna in kar žari od lepote.

49319_B1.tif

Cena: 114,90 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si