L’OCCITANE: dišave za dom za dobrodošlico

GRAZIA predstavlja novo dišavno kolekcijo za dom za dobrodošlico, ki je v trgovinah L’OCCITANE na voljo od danes naprej!

1

Da bi ustvaril dišavno kolekcijo za dom za dobrodošlico, je L’OCCITANE poiskal navdih na jugu Provanse. Izbral je osvežilne sestavine in tako košaro napolnil s plodovi citrusov, cvetovi grenivke in listi grenkega pomarančevca.

1. Čistilni gel za roke za dobrodošlico, 300 ml
Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOV novi Čistilni gel za roke za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bo navdušil vašo družino in goste. Prosojna rumena barva gela spominja na poživljajoče limonaste note, ki se sprostijo, ko se gel ob stiku z vodo spremeni v zračno peno.

49309_A1.tif
Cena: 16,30 €

2. Losjon za roke za dobrodošlico, 300 ml
Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOV novi Losjon za roke za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bo navdušil vašo družino in goste. Prav vsak trenutek je odlična priložnost za uživanje v masaži rok s tem vlažilnim losjonom, ki prekipeva z osvežilnimi notami citrusov in šopkom aromatičnih listov.

49852_A1.tif
Cena: 23,40 €

3. Parfum za dom za dobrodošlico, 100 ml
Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOV novi Parfum za dom za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev v vašem domu ustvari živahno in vedro vzdušje. Limona, mandarina in grenki pomarančevec so izbrani citrusi, ki v novo kolekcijo dišav za dom vnašajo svežino provansalskih zimskih vrtov. Poživljajoča citronka in sveže zelene note se prepletajo z jasnimi dišavami citrusov, zaokroža pa jih prijetna lesna osnova tonke.

49853_A1.tif
Cena: 23,90 €

4. Komplet mil za dobrodošlico, 2 × 75 g
Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOVI novi Mili za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bosta navdušili vašo družino in goste. Toaletni mili z vtisnjenim vzorcem, značilnim za provansalske cementne ploščice, je vedno užitek deliti z najbližjimi.

2
Cena: 9,20 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si