L’OCCITANE: dobrodelni karitejev balzam Vrtnica

Leto je naokrog in prišel je marec – mesec, ki ga L’OCCITANE posveča ženskam. V tridesetih letih sodelovanja je L’OCCITANE spletel močno vez z ženskami iz Burkina Fasa. Dežela, v kateri živijo, je dom močno varovane skrivnosti: pridelave karitejevega masla. Postopek obdelave te dragocene sestavine zahteva veliko potrpljenja. L’OCCITANE, navdušen nad njihovo natančnostjo pri delu, pomaga ženskam pri vodenju pridelave karitejevega masla. Danes je v zadruge vključenih več kot 17.000 žensk.

NAS_1

Nežen dotik ženske roke je ključ do kakovostnega karitejevega masla, zato se Fundacija L’OCCITANE vsako leto na mednarodni dan žensk, 8. marca, pokloni ženskam iz afriškega Burkina Fasa. Tudi letos bodo vsa sredstva, zbrana s prodajo novega Dobrodelnega karitejevega balzama – Vrtnica, namenjena financiranju nevladnih organizacij, ki pomagajo Burkinčankam pri ekonomskem osamosvajanju.

Balzam bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE od 14. marca do konca zalog. 

Dobrodelni karitejev balzam – Vrtnica, 20 g
L’OCCITANE je nadvse ženstveno vrtnico in karitejevo maslo spojil v Dobrodelni karitejev balzam – Vrtnica. Balzam s 98,6 % karitejevega masla, osnovan na podlagi starodavnih afriških veščin, nahrani in zaščiti kožo ustnic, obraza in telesa. Subtilna dišava vrtnice poskrbi za dotik čiste čutne ženstvenosti. Dizajn kovinske škatlice so navdihnili pisani vzorci na afriških oblačilih iz batika. Batik pa ni zgolj tkanina, temveč tudi simbol praznovanja in tradicija, globoko usidrana v afriški kulturni dediščini.

NAS_2

100 % sredstev, zbranih s prodajo novega Dobrodelnega karitejevega balzama z dišavo vrtnice, je namenjenih financiranju nevladnih organizacij, ki skupaj s podporo Fundacije L’OCCITANE pomagajo Burkinčankam pri ekonomskem osamosvajanju. Na voljo samo do konca zalog, ki običajno zelo hitro poidejo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si