L’OCCITANE: izvrstna nega s kolekcijo Mandelj

Mandljevci so ženskam Mediterana razkrili nekaj svojih lepotnih skrivnosti. L’OCCITANOV laboratorij pa je razkril še druge skrite talente mandlja in jih uporabil v svojih izdelkih, ki pomagajo navlažiti, učvrstiti in obnoviti kožo. L’OCCITANE predstavlja novo Mandljevo zaščitno kremo za roke in zvezde te kolekcije, ki so s svojimi zapeljivimi teksturami in dišavami navdušile ženske po vsem svetu. Spoznajte slastno pot do zapeljive kože tudi vi …

VP_1

Na voljo v vseh trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si.

1. Mandljeva žametna krema za roke ZF 15, 75 ml – NOVO –

L’OCCITANE je odkril izjemno obnavljalno moč mandljevih matičnih celic, ki delujejo na celice v povrhnjici. To odkritje je privedlo do nove Mandljeve žametne kreme za roke ZF 15. Bogata svilnato-žametna tekstura je obogatena z mandljevimi matičnimi celicami, mandljevimi beljakovinami in UV-filtri širokega spektra.

1

Krema pomaga ohranjati mladostnost rok dan za dnem – koža je globinsko nahranjena in se zdi ponovno napeta; videti je gladkejša, gubice so videti manjše. Koža rok je tudi bolj poenotena, saj napredna krema pomaga preprečiti nastanek temnih madežev kot posledico pretirane izpostavljenosti soncu. Dodatna odlika izdelka pa je prefinjena cvetno-pudrasta dišava cvetočih mandljevcev. Vanjo se boste zaljubili!
Cena: 20,30 €

2. Mandljevo olje za prhanje, 250 ml – SVETOVNA USPEŠNICA –

Leta 2004 je L’OCCITANE ustvaril svoje prvo olje za prhanje, obogateno z izvlečki iz provansalskih mandljev. To olje je kmalu postalo mednarodna prodajna uspešnica in še danes je med najbolje prodajanimi izdelki po vsem svetu. Zapeljivo dišeče olje je zaradi svoje blage formule primerno za vsakodnevno uporabo, pri čemer kožo nežno očisti in navlaži.

prhanje

 

Ob stiku z vodo se zlata oljnata tekstura spremeni v čudovito mlečnato peno in iz prhanja ustvari nadvse senzoričen ritual, ki se mu ne boste želeli več odreči. Njegova pomlajena steklenička z vitkejšimi oblinami, ki prihaja na police v letošnjem letu, spominja na kapljico slastnega mandljevega olja. Mandljevo olje za prhanje, ljubljenec suhe in občutljive kože, poskrbi za razvajanje med prhanjem in celodneven občutek navlažene in nahranjene kože. Za to zadostuje že zgolj nekaj minut pod prho …

Cena: 18,80 €

3. Mandljevo koncentrirano mleko, 200 ml – SVETOVNA USPEŠNICA –

Gladka in čvrsta koža je ideal malodane vsake ženske. Z Mandljevim koncentriranim mlekom, ki je že vrsto let med najbolj prodajanimi L’OCCITANOVIMI izdelki po vsem svetu, to ni več izziv! Zapeljivo gladka negovalna tekstura, ki se kar raztopi na koži, vsebuje patentirani* aktivni sestavini s klinično dokazanim delovanjem – mandljeve proteine in silicijev derivat.

4

Učvrščevalni izvleček iz orehovih jedrc in mandljev izvleček tvorita kompleks, ki pomaga ohranjati prožnost kože in izboljšati njeno čvrstost. Koža je videti zglajena in prožna. Izjemno učinkovita formula ima dokazano gladilno delovanje in dolgotrajen učinek vlaženja.

Cena: 43,70 €
*Patent, vložen oziroma registriran v Franciji.

4. Mandljevo olje za prožno kožo, 100 ml

Bi radi učvrstili svojo kožo? Preizkusite L’OCCITANOVO Mandljevo olje za prožno kožo z lahko in prefinjeno formulo, ki vsebuje več kot 50 % mandljevega olja, bogatega z maščobnimi kislinami omega-6. Iz stekleničke v obliki mandlja se razpršijo drobne kapljice, ki kožo božajo s hranilno formulo ter tako zagotovijo dolgotrajen učinek vlaženja in vsakodnevno senzorično nego kože.

3

Ta popolna kombinacija mandljevega in ričkovega olja naredi kožo prožno ter jo pomaga učvrstiti in zmehčati.

Cena: 36,10 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si