L’OCCITANE: nova kolekcija Karite z medom

V novi kolekciji Karite z medom je L’OCCITANE združil zaščitne lastnosti karitejevega masla iz Burkina Fasa s še bolj senzorično sestavino: medom iz Provanse, znanim po mehčalnem delovanju na kožo.

1

 

Nova omejena kolekcija bo v trgovinah  L’OCCITANE na voljo  s 15. oktobrom 2015, spodaj pa podrobneje predstavljamo izdelke za telo, ki bodo vsakodnevno nego naredili svileno in medeno …

1. Karitejev mehki gel za prhanje z medom, 250 ml

49281_A1.tif
Kako lahko prhanje postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVIM novim Karitejevim mehkim gelom za prhanje z medom! Nežen gel v barvi zlatega medu, obogaten z mehčalnimi lastnostmi, ki jih imata izvleček iz kariteja in med iz Provanse, nežno očisti in sprosti telo. Koža je prožna in odišavljena s slastno dišavo mehkega medu.
Cena: 14,70 €

2. Karitejev sladkorni piling z medom, 175 g

sladkorni piling
Kako lahko nega telesa postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVIM novim Karitejevim sladkornim pilingom z medom! Piling za telo s 5 % deležem karitejevega masla in mehčalnim medom iz Provanse vsebuje prave sladkorne kristale in drobno zmlete orehove luščine, ki nežno in učinkovito odstranijo odmrle kožne celice. Po uporabi je koža svilnato gladka ter odišavljena s slastno dišavo mehkega medu.
Cena: 23,40 €

3. Karitejeva ultramehka krema za telo z medom, 100 ml

ultramehka krema
Kako lahko nega telesa postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVO novo Karitejevo ultramehko kremo za telo z medom! Svilnato gladka krema z lahko teksturo, obogatena z visoko koncentracijo karitejevega masla (10 %) in mehčalnim medom iz Provanse, pomaga nahraniti in zaščititi kožo telesa ter jo ovije s slastno dišavo mehkega medu.
Cena: 22,40 €

4. Smetanasta krema za roke s karitejem in medom, 30 ml

krema za roke
Iz L’OCCITANA prihaja novo svileno in medeno doživetje za vaše roke! Nova Smetanasta krema za roke s karitejem in medom ima edinstveno teksturo, obogatena pa je s kar 25 % hranilnega karitejevega masla in mehčalnim medom iz Provanse. Zapeljiva kombinacija pomaga zaščititi, nahraniti in zmehčati kožo rok ter jo ovije s slastno dišavo mehkega medu.
Cena: 7,60 €

5. Karitejev balzam za ustnice z medom, 12 ml

balzam
Iz L’OCCITANA prihaja novo svileno in medeno doživetje za vaše ustnice! Karitejev balzam za ustnice z medom je kremasta poslastica, ki ustnice neguje s karitejevim maslom in mehčalnim medom iz Provanse. Zapeljiva tekstura pomaga nahraniti in zaščititi ustnice ter jih ovije s slastno dišavo mehkega medu.
Cena: 7,60 €

6. Milo za dobrodelnost Mehki med, 50 g

49282_A1.tif
NA VOLJO DO KONCA ZALOG
Na svetu je 285 milijonov ljudi z okvaro vida, čeprav je kar 80 % okvar možno preprečiti. Prav zato L’OCCITANE vsako leto prodaja izdelek za dobrodelnost, s katerim zbira sredstva za boj proti slepoti in slabovidnosti, ki se ju da preprečiti. Milo za dobrodelnost Mehki med, obogateno s karitejevim maslom, kožo nežno očisti in odišavi z dišavo mehkega medu iz Provanse. 100 % sredstev*, zbranih s prodajo tega mila, bo Fundaciji L’OCCITANE omogočilo sofinanciranje projektov za boj proti slepoti in slabovidnosti v Burkina Fasu.

*Brez DDV-ja, stroškov proizvodnje in prevoza.
Cena: 2,00 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si