L’OCCITANE: nova kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt

L’OCCITANE je ustvaril novo dišavno interpretacijo vrtnice, v kateri se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.

L_7

Nova kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, ki bo na voljo v omejeni izdaji, vsebuje svojevrsten izvleček iz vrtnice iz Grassa, pridobljen z dvojno ekstrakcijo. Pri tem postopku iz nabranih cvetov izvlečejo dišavne molekule, pridobljeni konkret pa nežno destilirajo s paro. Ta dragoceni izvleček v dišavo vnese svoje čudovite naravne, sveže in zelene note, ki bogatijo dišavne in negovalne formule izdelkov.

L_6
1. Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 75 ml

L’OCCITANE predstavlja novo dišavno interpretacijo brezčasnih vrtnic – kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice. V Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.

L_5
Cena: 46,80 €
2. Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 14 ml

Iz L’OCCITANA prihaja novi Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, ki razkriva cvetno dišavo s svežimi zelenimi notami, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa. Ta novi in prefinjeni način odišavljanja z mehkim prilagodljivim aplikatorjem omogoča nanos neposredno na pulzne točke, kar naredi dišavo obstojnejšo. Nekaj gela lahko nanesete tudi na konice las za intenzivnejše dišavno doživetje.

L_3
Cena: 21,40 €

3. Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt, 150 ml

L’OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju pod prho ne bo konca! Nova Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt z edinstveno rahlo in zračno teksturo se hitro vpije v kožo in jo nežno očisti. Zasnovana je s cvetno esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

L_4
Cena: 13,20 €

4. Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt, 250 ml

L’OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Novo Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti kožo in jo naredi žametno mehko. Koža je prefinjeno odišavljena s cvetno dišavo, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

L_2
Cena: 23,40 €

5. Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt, 30 ml

L’OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Nova Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti in nahraniti kožo rok ter jo naredi žametno mehko. Koža je odišavljena s cvetno dišavo, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note.

48427_A1.psd
Cena: 7,60 €

Nova kolekcija bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE z 20. avgustom 2015!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri