L’OCCITANE: novi zaščitni kremi za zrelo kožo

Drage GRAZIE, pozor! L’OCCITANOVI sloviti Božanska krema in Žlahtna krema z immortelle/suhocvetnico za mladosten videz sta sedaj na voljo v novih različicah z zaščitnim faktorjem 20, ki ščiti pred UV-žarki. Pozdravljeno, sonce!

L_3

Kaj je skrivnost immortelle/suhocvetnice? Ekološka immortelle/suhocvetnica s Korzike je izjemno dolgoživa rastlina. Leta 2001 je L’OCCITANOV laboratorij začel preučevati njene specifične lastnosti in iz nje pridobil razne izvlečke, zaradi katerih je odporna tako proti toku časa kot tudi proti zunanjim agresivnim dejavnikom. Ta rastlina iz korziške makije, iz katere se pridobiva izjemno eterično olje in cvetno vodico, je povod za L’OCCITANOV veliki napredek na področju raziskav pomlajevalne nege in kolekcija Immortelle/suhocvetnica je nedvomno eden njegovih največjih uspehov.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE z 10. marcem 2016!

1. Zaščitna božanska krema za obraz ZF 20, 50 ml

L’OCCITANOVA slovita Božanska krema z immortelle/suhocvetnico za mladosten videz je sedaj na voljo v novi različici z lahko teksturo, primerno za vse tipe kože, in zaščitnim faktorjem ZF 20, ki ščiti pred UV-žarki. Zaščitna božanska krema za obraz ZF 20, za katero je v Franciji vloženih 5 patentov, pomaga delovati proti vidnim znakom staranja in zaščititi kožo pred zunanjimi agresivnimi dejavniki.

L_2

Ob vsakodnevni uporabi krema z lahko teksturo pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi UV-žarki (zaščitni faktor širokega spektra ZF 20) in zunanjimi agresivnimi dejavniki (76 %)*, intenzivno nahraniti kožo in jo narediti svilnato mehko*, vidno zmanjšati gube in gubice**, podariti občutek čvrstejše in prožnejše kože**, zmanjšati neenakomeren ten kože in povečati njen zdravi sijaj**.

Cena: 90,50 €

*Uporabniški test na 33 ženskah v 28 dneh.
**Test učinkovitosti na 33 ženskah v 56 dneh.

2. Zaščitna žlahtna krema za obraz ZF 20, 50 ml

L’OCCITANOVA nova Zaščitna žlahtna krema za obraz ZF 20, za katero sta v Franciji vložena 2 patenta, zagotavlja trojno delovanje proti gubam, pomaga obnoviti čvrstost kože in jo zaščititi pred zunanjimi agresivnimi dejavniki.

53020_A1.jpg

Že od prvega tedna uporabe se koža zdi ponovno napeta in čvrstejša ter je zaščitena pred UV-žarki (zaščitni faktor širokega spektra ZF 20). Koža se zdi prožnejša (91 %*) in je vidno zglajena ter okrepljena (78 %) in bolj zdravo sijoča. Zdravi sijaj in tekstura kože sta izboljšana**.

Cena: 53,90 €

*Uporabniški test na 32 ženskah v 28 dneh.
**Test učinkovitosti na 32 ženskah v 28 dneh.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si