V trgovinah L’Occitane že diši po praznikih

GRAZIA vam predstavlja omejeno izdajo prazničnih izdelkov L’Occitane, ki ne bodo zgolj darilo! #NOTJUSTAGIFT

Provansa, dežela neštetih užitkov, je združila moči z barvitim in razigranim svetom slavne modne hiše Castelbajac Paris. L’Occitane vas vabi k odkrivanju domišljijskih, fantastičnih ozvezdij, okrašenih z darili in čudesi, v zelo posebni omejeni izdaji. Barvit razigran dizajn predstavlja L’Occitanove vrednote in nas opominja, da je vsak L’Occitanov izdelek več kot zgolj darilo, saj simbolizira eno ali več zavez, s katerimi sta znamki vstopili v praznični čas.

Predstavljamo vam kolekcijo, ki je nekaj posebnega:

1. Smetana za prhanje Slastni čaj – praznična omejena izdaja, 200 ml

Čaj ogreje tudi dušo – zlasti tisti, ki očara s slastno aromo. Odkrijte L’Occitanovo najnovejšo negovalno kolekcijo Slastni čaj, ki jo je Castelbajac Paris odel v sončno rumeno barvo! Smetana za prhanje Slastni čaj v praznični omejeni izdaji je tako zapeljivo slastna, da vas bo zamikalo, da bi jo kar pojedli. Čudovito kremasta pena z edinstveno rahlo teksturo nežno očisti kožo. Formula, obogatena z izvlečkom iz karitejevega masla, kožo naredi prožno in jo odišavi s slastno dišavo.

2. Ultralahka krema za telo Slastni čaj – praznična omejena izdaja, 125 ml

Čaj ogreje tudi dušo – zlasti tisti, ki očara s slastno aromo. Odkrijte L’Occitanovo najnovejšo negovalno kolekcijo Slastni čaj, ki jo je Castelbajac Paris odel v sončno rumeno barvo! Ultralahka krema za telo Slastni čaj v praznični omejeni izdaji slastno diši in prevzame z edinstveno rahlo teksturo, ki zmehča in nahrani kožo. Formula, zasnovana s 5 % karitejevega masla, naredi kožo prožno in sproščeno ter jo navlaži za 24 ur. Odlično darilo za vse, ki tudi pozimi potrebujejo veliko sonca!

3. Balzam za ustnice Slastni čaj – praznična omejena izdaja, 12 ml

Čaj ogreje tudi dušo – zlasti tisti, ki očara s slastno aromo. Odkrijte L’Occitanovo najnovejšo negovalno kolekcijo Slastni čaj, ki jo je Castelbajac Paris odel v sončno rumeno barvo! Balzam za ustnice Slastni čaj v praznični omejeni izdaji ima novo, bolj hranilno in kremasto formulo, ki je obogatena s 5 % karitejevega masla. Ustnice pomaga nahraniti in zaščititi ter jih ovije z dišavo slastnega čaja.

Pomislite! Barviti razigrani dizajn, ki ga je za L’Occitane ustvarila modna hiša Castelbajac Paris, predstavlja vrednote in opominja, da z vsakim L’Occitanovim izdelkom podarjate veliko več, kot si predstavljate.

4. Krema za roke Srce vrtnice – praznična omejena izdaja, 30 ml

Obožujete vrtnice? Spoznajte L’Occitanovo Kremo za roke Srce vrtnice v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Krema za roke s kar 20 % karitejevega masla pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi kožo. Roke odišavi z očarljivo dišavo vrtnice.

5. Balzam za ustnice Srce vrtnice – praznična omejena izdaja, 12 ml

Obožujete vrtnice? Spoznajte L’Occitanov Balzam za ustnice Srce vrtnice v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Kremasti balzam, obogaten s 5 % karitejevega masla, pomaga nahraniti in zaščititi ustnice ter jih ovije z očarljivo dišavo vrtnice.

Pomislite! Ko podarite L’Occitane, podarite več kot samo darilo, saj s tem podprete L’Occitanovo sodelovanje z mednarodno zvezo za varstvo narave in nevladnimi organizacijami za zaščito biotske raznovrstnosti.

6. Mandljevo olje za prhanje – praznična omejena izdaja, 250 ml

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite s svetovno prodajno uspešnico – ikoničnim Mandljevim oljem za prhanje v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Olje za prhanje, obogateno s provansalskim mandljevim oljem, se v stiku z vodo spremeni v mlečno emulzijo, ki nežno očisti telo, naredi kožo satenasto gladko in jo ovije s slastno dišavo.

Pomislite! Ko podarite L’Occitane, podarite več kot samo darilo. Ko za darilo izberete izdelke iz kolekcije Mandelj, prispevate k svetlejši prihodnosti za lokalne pridelovalce, saj L’OCCITANE odkupuje sestavine neposredno od njih. S tem zagotavlja ohranjanje tradicionalnih načinov pridelave ter prenašanje znanja in veščin na nove rodove.

7. Mandljevo koncentrirano mleko – praznična omejena izdaja, 200 ml

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite s svetovno prodajno uspešnico – Mandljevim koncentriranim mlekom v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Krema za telo, obogatena z mandljevim mlekom in provansalskim mandljevim oljem, se čudovito vpije v kožo ter jo pomaga ohranjati čvrsto in gladko.

8. Mandljevo odlično milo – praznična omejena izdaja, 50 g

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite z Mandljevim odličnim milom v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Zdrobljene mandljeve luščine nežno odstranijo odmrle kožne celice, očistijo roke in zgladijo grobe predele na komolcih, kolenih in stopalih. Provansalsko mandljevo olje kožo odišavi s slastno dišavo.

9. Mandljeva odlična krema za roke – praznična omejena izdaja, 75 ml in 30 ml

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite z Mandljevo odlično kremo za roke v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Krema, obogatena z mandljevim mlekom in provansalskim mandljevim oljem, pomaga nahraniti in zmehčati roke. Njena nemastna svilnato gladka tekstura odišavi roke s slastno subtilno dišavo svežih mandljev.

10. Ekstranežno milo s karitejevim maslom Mleko – praznična omejena izdaja, 200 g

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite z Ekstranežnim milom s karitejevim maslom Mleko v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Milo vsebuje naravno čistilno osnovo in je obogateno s karitejevim maslom, znanim po svojih mehčalnih in zaščitnih lastnostih. Njegova kremasta pena očisti kožo in jo odišavi z nežno dišavo.

Pomislite! Ko podarite L’Occitane, podarite več kot samo darilo. S tem podprete L’Occitanovo sodelovanje z organizacijo Union for Vision ter uresničevanje programa 10by20, katerega cilj je do leta 2020 preprečiti slepoto in slabovidnost 10 milijonov otrok po vsem svetu.

11. Ekstranežno milo s karitejevim maslom Mleko – praznična omejena izdaja, 200 g

Z izdelki L’Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate. Osrečite z Ekstranežnim milom s karitejevim maslom Mleko v praznični obleki, ki jo je oblikovala modna hiša Castelbajac Paris. Milo vsebuje naravno čistilno osnovo in je obogateno s karitejevim maslom, znanim po svojih mehčalnih in zaščitnih lastnostih. Njegova kremasta pena očisti kožo in jo odišavi z nežno dišavo.

Kolekcija je na voljo v vseh trgovinah L’Occitane od 2. 11. 2018 in v spletni trgovini

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si