L’OCCITANE predstavil 3 nove kolekcije

Lepotne navdušenke, pozor!

Slaščičarski mojster Pierre Hermé je na povabilo prijatelja Olivierja Baussana za L’OCCITANE ustvaril tri kolekcije dišav po svojem pretanjenem okusu. Rezultat? Čudovite dišave – kompleksen, pa vendar nedvoumen poklon Korziki, Otoku lepote, in sredozemskim pokrajinam, ki jih oba tako strastno obožujeta. Elegantne embalaže, odete v aromatične barve, je oblikoval Olivier Baussan.

Pierre Hermé je svojo kariero začel pri ranih štirinajstih letih kot vajenec pri Gastonu Lenôtru. Povsem je spremenil tudi najgloblje zakoreninjene tradicije, vedno znova pa odkriva nove svetove okusov. Pierre Hermé nima dobrega spomina samo za okuse, temveč tudi za dišave. Navdihujejo ga »sestavine, ki prebudijo hrepenenje, in sestavine, ki prikličejo užitek.«

JASMIN-IMMORTELLE-NEROLI
»Nasprotja se privlačijo,« pove Pierre Hermé. To je razvidno iz nenavadne harmonije jasmina, immortelle/suhocvetnice in nerolija: tri sorodne duše se drzno spajajo med seboj ter razkrivajo svoje nežne in ognjevite značaje. Ustvari se preplet prefinjene lahkotnosti in čutnega, bogatega razkošja. Popolnoma ženstvena cvetna dišava, ki jo je ustvaril slaščičarski mojster Pierre Hermé, združuje bele dišavne note vrtov, ki zadehtijo ob zori, z zlatimi notami cvetlice, ki krasi korziško makijo.

Kolekcija Jasmin-Immortelle-Neroli -IMG
PAMPLEMOUSSE-RHUBARBE
Kdo drug kot Pierre Hermé bi si drznil združiti arome rabarbare, nageljnovih žbic in muškatnega oreščka s temperamentno dišavo grenivke? Ta mehka in subtilna kombinacija je stvaritev moškega, ki v srcu nosi Korziko – Otok lepote, ki ga vsako poletje obišče skupaj s prijateljem Olivierjem Baussanom.

5
MIEL-MANDARINE
Tretja dišavna harmonija izpod rok Pierra Herméja združuje značilne note slastnega medu, sveže mandarine in aromatične immortelle/suhocvetnice.

49298_A1.tif

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE s 5. novembrom 2015!

1. Eau de Toilette Jasmin-Immortelle-Neroli, 75 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Nova Eau de Toilette Jasmin-Immortelle-Neroli je kontrastna harmonija, ki združuje vse odtenke – od prefinjeno lahkega do sijajno bogatega. Svež in prefinjen neroli se bohoti z neustavljivo lahkotnostjo, ki jo ožarja topla in vznemirljiva immortelle/suhocvetnica s Korzike. S svilnato tančico jasmina sta povezana v dišavni šopek, ki je popolnoma ženstven in presenetljivo čuten. Sijoča angelska dišava, ki jo je za L’OCCITANE ustvaril francoski slaščičarski mojster Pierre Hermé, združuje bele dišavne note vrtov, ki zadehtijo ob zori, z zlatimi notami cvetlice, ki krasi korziško makijo.

Eau de Toilette Jasmin-Immortelle-Neroli 75 ml 02
Cena: 55,90 €
2. Gel za prhanje Jasmin-Immortelle-Neroli, 250 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Novi Gel za prhanje Jasmin-Immortelle-Neroli nežno in brez izsuševanja očisti kožo ter jo prefinjeno odišavi z zapeljivo sijočo dišavo, ki spaja bele cvetove in korziško immortelle/suhocvetnico. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

49304_A1.tif
Cena: 14,70 €
3. Mleko za telo Jasmin-Immortelle-Neroli, 250 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Novo vlažilno Mleko za telo Jasmin-Immortelle-Neroli z lahko in hitro vpojno sestavo pomaga navlažiti kožo in jo prefinjeno odišavi z zapeljivo sijočo dišavo, ki spaja bele cvetove in korziško immortelle/suhocvetnico. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

49307_A1.tif
Cena: 23,40 €

4. Lesketajoči puder za telo Jasmin-Immortelle-Neroli, 20 g
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Novi Lesketajoči puder za telo Jasmin-Immortelle-Neroli, ki ga z blazinico nežno nanesete na ramena in dekolte, kožo polepša s finim leskom ter odišavi z mehko dišavo, ki razkriva zapeljivo sijočo mešanico belih cvetov in korziške immortelle/suhocvetnice. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

49834_A1.tif
Cena: 35,60 €

5. Balzam za ustnice Jasmin-Immortelle-Neroli, 12 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Novi Balzam za ustnice Jasmin-Immortelle-Neroli, obogaten s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi kožo ustnic ter jo naredi mehko, prožno in sproščeno. Ustnicam podari lesketajočo rožnato barvo. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

49305_A1.tif
Cena: 7,60 €

6. Krema za roke Jasmin-Immortelle-Neroli, 30 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Nova Krema za roke Jasmin-Immortelle-Neroli, obogatena s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zmehčati kožo rok ter jo ovije z zapeljivo sijočo dišavo, ki spaja bele cvetove in korziško immortelle/suhocvetnico. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

49297_A1.tif
Cena: 7,60 €

7. Parfumsko milo Jasmin-Immortelle-Neroli, 50 g
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo letošnji prazniki še posebej blesteči. Novo Parfumsko milo Jasmin-Immortelle-Neroli, obogateno z eteričnim oljem korziške immortelle/suhocvetnice, nežno in brez izsuševanja očisti kožo ter jo ovije z zapeljivo sijočo dišavo. Sijoča angelska dišava Jasmin-Immortelle-Neroli je obenem nedolžna in opojna.

Parfumsko milo Jasmin-Immortelle-Neroli 50 g
Cena: 3,60 €

8. Eau de Toilette Pamplemousse-Rhubarbe, 75 ml
Ko se prepleteta grenivka in rabarbara, nastane kontrastna dišavna harmonija, ki združuje vse odtenke – od zelenega in svežega do začimbnega in toplega. L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. V novi Eau de Toilette Pamplemousse-Rhubarbe osvežilna in dražestna grenivka objema izrazite note zelene in sveže rabarbare, nato pa se združi z začimbnim srcem ter ustvari globoko in kontrastno dišavo, primerno tako za ženske kot moške. Prepustite se začimbnim in drhtečim dišavnim akordom, ki očarajo nos – in brbončice …

49337_A1.tif
Cena: 55,90 €

9. Gel za prhanje Pamplemousse-Rhubarbe, 250 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. Novi Gel za prhanje Pamplemousse-Rhubarbe nežno in brez izsuševanja očisti kožo ter jo prefinjeno odišavi z živahno začimbno dišavo, ki subtilno spaja rabarbaro, korziško grenivko in prefinjene začimbe. Le kaj bi lahko bilo bolj poživljajoče od močne dišave grenivke in rabarbare ob stiku s prijetno toplo vodo?

1
Cena: 14,70 €

10. Mleko za telo Pamplemousse-Rhubarbe, 250 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. Novo vlažilno Mleko za telo Pamplemousse-Rhubarbe z lahko in hitro vpojno sestavo pomaga navlažiti kožo in jo prefinjeno odišavi z živahno začimbno dišavo, ki subtilno spaja rabarbaro, korziško grenivko in prefinjene začimbe. Prepustite se začimbnim in drhtečim dišavnim akordom, ki očarajo nos – in brbončice …

49306_A1.tif
Cena: 23,40 €

11. Balzam za ustnice Pamplemousse-Rhubarbe, 12 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. Novi Balzam za ustnice Pamplemousse-Rhubarbe, obogaten s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi kožo ustnic ter jo naredi mehko, prožno in sproščeno. Prepustite se začimbnim in drhtečim dišavnim akordom, ki očarajo nos – in brbončice …

49294_A1.tif
Cena: 7,60 €

12. Krema za roke Pamplemousse-Rhubarbe, 30 ml
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. Nova Krema za roke Pamplemousse-Rhubarbe, obogatena s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zmehčati kožo rok ter jo ovije z živahno začimbno dišavo, ki subtilno spaja rabarbaro, korziško grenivko in prefinjene začimbe. Prepustite se začimbnim in drhtečim dišavnim akordom, ki očarajo nos – in brbončice …

49296_A1.tif
Cena: 7,60 €

13. Parfumsko milo Pamplemousse-Rhubarbe, 50 g
L’OCCITANE je poskrbel, da bodo praznični dnevi zasijali s sadno-citrusno energijo. Novo Parfumsko milo Pamplemousse-Rhubarbe, obogateno z izvlečkom iz korziške grenivke, nežno in brez izsuševanja očisti kožo ter jo ovije z živahno začimbno dišavo. Prepustite se začimbnim in drhtečim dišavnim akordom, ki očarajo nos – in brbončice …

4
Cena: 7,60 €

14. Balzam za ustnice Miel-Mandarine, 12 ml
Francoski slaščičarski mojster Pierre Hermé je za L’OCCITANE ustvaril gurmansko dišavno kombinacijo, ki združuje značilne note slastnega medu, sveže mandarine in aromatične immortelle/suhocvetnice. Novi Balzam za ustnice Miel-Mandarine, obogaten s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi kožo ustnic ter jo naredi mehko, prožno in sproščeno. Okusite kristaliziran zlat med na s soncem obsijani rezini mandarine …

49295_A1.tif
Cena: 7,60 €

15. Krema za roke Miel-Mandarine, 30 ml
Francoski slaščičarski mojster Pierre Hermé je za L’OCCITANE ustvaril gurmansko dišavno kombinacijo, ki združuje značilne note slastnega medu, sveže mandarine in aromatične immortelle/suhocvetnice. Nova Krema za roke Miel-Mandarine, obogatena s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zmehčati kožo rok ter jo ovije s slastno in sijočo dišavo, ki spaja korziški med in mandarino. Okusite kristaliziran zlat med na s soncem obsijani rezini mandarine …

49298_A1.tif

Cena: 7,60 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si