L’OCCITANE predstavlja novosti v najbolj hranljivi kolekciji Karitejevo maslo

 

L’OCCITANE že več kot 40 let ustvarja učinkovite negovalne izdelke s karitejevim maslom, ki velja za eno najbolj vsestranskih kozmetičnih sestavin.

Že s čisto prvo prodano kremo za roke s karitejevim maslom se je L’OCCITANE zavezal ustvarjanju novih, vedno boljših negovalnih izdelkov, ki poskrbijo za čudovito kožo. Kolekcija Karitejevo maslo je odslej bogatejša za dva nova izdelka, ki bosta navdušila vaše roke in obraz.

 

Karitejev enominutni piling za roke

 

75 ml, 14,20 €

 

Roke so naše najboljše delavke. Z njimi izražamo čustva, delamo, igramo … in prav zato jih moramo skrbno negovati. L’Occitanov novi Karitejev enominutni piling za roke, zasnovan z 10 % ekološkega karitejevega masla, je primeren za bogato hranilno nego vseh tipov kože, tudi suhega. Obogaten je z delci orehovih luščin za nežno, a učinkovito odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Formula, ki vsebuje marelično olje in alantoin, pomaga zmehčati roke, obenem pa jih zaščiti pred izsuševanjem. Ta piling lahko uporabljate tudi na predelih s suho ali hrapavo kožo, kot so pete, kolena in komolci. Koža v samo eni minuti postane gladka, mehka in odlično pripravljena na nadaljnjo vlažilno nego.

 

Nežna čistilna vodica 3 v 1

 

200 ml, 17,30 €

 

L’Occitanova nova Nežna čistilna vodica 3 v 1 je brez alkohola in zagotavlja trojno delovanje: odstrani ličila z obraza in oči ter pomaga zmanjšati odvečni sebum, kožo pripravi na nanos drugih negovalnih izdelkov ter jo pomaga navlažiti in zmehčati. Njena ultranežna formula je obogatena z mehčalnim izvlečkom iz kariteja, cvetno vodico cvetov pomarančevca, ki vzpostavlja ravnovesje, in blažilno cvetno vodico plavice.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si