L’OCCITANE predstavlja Sveže češnjeve cvetove


Češnjeva drevesa se, točna kot ura, vsako pomlad odenejo v osupljivo obleko iz neštetih nežnih cvetov in ozaljšajo Provanso. Sladek vonj teh cvetov zapleše s svežim provansalskim zrakom in tako nastane edinstvena dišava, ki vas popelje v sanjski svet, kjer je pomlad večna.

L’OCCITANOVA nova sanjska kolekcija Sveži češnjevi cvetovi v omejeni izdaji je lahkotna kot vetrič, sladka kot sončni žarek in nežna kot češnjev cvet. V njej je izvleček iz sočnih višenj iz Luberona združen s cvetno vodico svežih višnjevih cvetov.

50 ml, 39,70 €

Nežne, zelene note L’OCCITANOVE najnovejše sveže cvetne dišave Eau de Toilette Cerisier Eau Fraîche razkrivajo očarljiv sijaj najlepših pomladnih cvetov. Dišava se odpre s svežino, zaznamovano s češnjevimi cvetovi, ki se prepletajo s svežimi zelenimi notami, nato pa razkrije svoje srce iz belega jasmina, potonike in heliotropa na subtilni lesni osnovi.

 

 

 

 

 

 

Novo kolekcijo poleg najnovejše cvetne dišave sestavljajo še Gel za prhanje Sveži češnjevi cvetovi, Lepotilno mleko za telo Sveži češnjevi cvetovi in Krema za roke Sveži češnjevi cvetovi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si