L’occitanov skrivni svet čarobnih prazničnih kolekcij

 Po navdihu iz velikodušne narave …

L’OCCITANOV navdih je narava – in to v vsej svoji mogočnosti. Navdihujejo ga raznolike rastline, ki jih neguje in ceni, pa njena moč neskončne rasti in prilagajanja – od nje se uči, kako lahko tudi sam raste in se prilagaja. Za letošnje praznike nas bo L’OCCITANE vodil prav po tej poti. Pripravite se na očarljivo in pomirjajočo izkušnjo, ki bo predramila vse vaše čute.

… s spretnostjo skrivnih mojstrov …

Že res, da je L’OCCITANE odkril izvrstne rastline in njihove izjemne učinkovine, toda teh čudovitih izdelkov ne bi bilo brez spretnih rok njegovih skrivnih mojstrov, ki jim dajejo novo življenje. Za praznike želi L’OCCITANE še posebej izkazati spoštovanje do prav vsakega od svojih predanih partnerjev, mojstrov in strokovnjakov,  ki dan za dnem združujejo svoje moči in ustvarjajo očarljive in učinkovite izdelke.

… slavimo praznični čas!

L’OCCITANE ima za nas nekaj enkratnih poslastic! Njegova strast do obdarovanja se ne skriva samo v čudovitih dišavnih kompletih in umetelno zavitih darilih – zasidrana je v njegovem srcu. Ta čudoviti občutek, ko strankam pomagajo izbrati prave izdelke, pa umetelno zavijanje daril v mikavne barve … Ko vstopite v L’OCCITANOV skrivni svet, začutite, da se zgodba tukaj ne bo končala. Nadaljevala se bo in znova zaživela v vaših domovih. Pomislite na tisto skoraj otipljivo veselje, ko boste z darilom iz L’OCCITANA osrečili svoje ljubljene.

Res je, obdarovanje je osrečevanje!

Čarobne praznične kolekcije v omejenih izdajah

Ko se zunaj shladi, začnemo hrepeneti po toplini in udobju, zato je L’OCCITANE za praznike ustvaril paleto očarljivih dišav, ki vas toplo objamejo. Kolekcija Zimski sprehod vas bo popeljala na otok Porquerolles, pravi rajski kotiček na jugu Francije, kjer se prepletajo slastne arome fig, mandarin in oljčnih nasadov. Kolekcija Nežni karite je odeta v subtilne cvetlične note, ki jih spremlja pudrasta aroma riža. Pravcato presenečenje boste doživeli v dišavni kolekciji Rose Jasmin, kjer aromo klasične vrtnice objema elegantni jasmin. Priljubljena dišava Néroli & Orchidée pa v prazničnem ritmu pleše z mamljivo aromo vanilije.

Tokrat je prazničnim izdajam življenje vdihnil Tristan Bonnemain, francoski umetnik, ki živi na jugu Francije. Oživil jih je z ekskluzivnimi ilustracijami, v katerih se skrivajo njegovi znameniti igrivi motivi. »Vrednote, ki jih L’OCCITANE poudarja v tem prazničnem obdobju, sem nemudoma vzel za svoje: etični in človeški prazniki, trenutek, ki nas zbliža, praznovanje v znamenju narave in njenih dobrobiti!« Tristan Bonnemain.

 ZIMSKI SPREHOD

Mikaven spoj fige in figovca najprej razkrije sočne, gurmanske note fige, ki jih osvetlijo iskrivi toni mandarine. Rastlinski in aromatični podtoni v misli prikličejo figovec, ovit v mehke mošusne note in lesne note sandalovine. Kot bi pleteno košaro napolnili s sočnimi figami in se s kolesom odpeljali domov skozi nasade mandarin in oljk … Naj vas kolekcija Zimski sprehod in ta topla predstava grejeta v hladnih dneh.

This slideshow requires JavaScript.

NEŽNI KARITE

Ste že kdaj jedli riz au lait? To je tradicionalna francoska sladica, ki jo babice rade kuhajo iz mleka in riža  z dodatkom vanilije in drugih skrivnih aromatičnih sestavin. Kolekcija Nežni karite v omejeni izdaji nas popelje nazaj v otroštvo, ko se nismo mogli upreti polni skledi sladko dišečega mlečnega riža …  Ko je L’OCCITANE leta 1980 začel svojo dogodivščino v Burkini Faso, se mu je pridružilo zgolj 100 žensk. Zdaj jih z nami sodeluje več kot 10.000!

This slideshow requires JavaScript.

KLASIČNI KARITE

L’OCCITANE je svojo ikonično kolekcijo Karitejevo maslo odel v praznični plašč za še več topline. Negovalni izdelki, za katere je Tristan Bonnemain ustvaril domišljeno zunanjo podobo, vašo kožo še vedno razvajajo z bogatimi in kremastimi teksturami. Zasnovani so z ekološkim karitejem, ki v svojem srcu nosi zavezo biotski raznovrstnosti in podporo izdelovalkam te dragocene sestavine v okviru pravične trgovine. Karitejevo drevo potrebuje več kot 25 let, da obrodi prve plodove.

This slideshow requires JavaScript.

ROSE JASMIN

Večna dišavna lepotica Vrtnica ima novo ljubezen – jasmin. Ali veste, zakaj je L’OCCITANE izbral prav jasmin? Cvetne lističe vrtnice z rokami previdno obira v zgodnjih jutranjih urah, prav tako pa so jasminovi cvetovi prepojeni z najžlahtnejšo dišavo, ko se dan začne prebujati. Ta dišavna kolekcija pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki žari kot bleščeča jutranja zarja. Za 1 gram absoluta vrtnice je potrebnih 40 vrtnic, za 1 gram absoluta jasmina pa kar 8500 cvetov.

This slideshow requires JavaScript.

Néroli & Orchidée – Eau Intense

Naj vas prevzame čuten ples mehkih cvetnih not v objemu tople aromatične vanilije. V tej očarljivi praznični dišavi Néroli & Orchidée – Eau Intense ples vodi zapeljiva vanilija, ki jo L’OCCITANE pridobiva odgovorno. Navdušila bo vse ženske v iskanju tople dišave, ki jih bo v zimskih dneh grela kot kašmirjev plašč. Plodovi orhideje Vanille planifolie se običajno pojavijo med novembrom in decembrom. Poznana je tudi po imenu Kraljica dišav. Kako lepo, kajne?

This slideshow requires JavaScript.

Čarobni adventni koledarji

Klasični adventni koledar iz L’OCCITANOVE tovarne daril

Klasični adventni koledar iz L’OCCITANOVE skrivne tovarne daril je poln najbolj priljubljenih izdelkov, ki so zasnovani z dragocenimi sestavinami. Dan za dnem vas bodo med drugimi razveseljevali kultni izdelki iz kolekcij Citronka in Mandelj, pomlajevalni izdelki iz kolekcije Immortelle ter šopek krem za roke! Ta adventni koledar je v celoti izdelan iz kartona, ki je narejen iz trajnostno pridelanega lesa.

 

Premium adventni koledar – Moj predalnik presenečenj

L’OCCITANOV Premium adventni koledar vas popelje globoko v skrivni svet. Ta čudoviti predalnik je imenitno darilo za osebe, ki so vam še posebej pri srcu. Lahko pa ga podarite tudi sebi. Tako boste dneve do konca leta odštevali v družbi naših najboljših izdelkov. Naj bodo letos prazniki še bolj čarobni in dišeči! Oh, še to – Premium adventni koledar boste lahko uporabljali tudi po praznikih, saj lahko s svojo elegantno obliko in zlatim potiskom postane čudovita skrinjica za shranjevanje nakita. Ali drugih dragocenosti …

Adventni koledar za ponovno uporabo – Čarobni božič v Provansi

L’OCCITANE ima za vas presenečenje – ustvaril je prav poseben adventni koledar, ki je izdelan iz recikliranega bombaža in je večen. Uporabljate ga lahko iz leta v leto! Nastal je v sodelovanju z britansko ilustratorko Islo Simpson, ki sta jo navdihnili narava in čarobnost Provanse. Žepke lahko napolnite sami in z adventnim koledarjem po svoji meri osrečite ljubljeno osebo. Ko bodo prazniki mimo, lahko koledar uporabite za shranjevanje majhnih predmetov.

Izdelki so na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini od 2. novembra 2021.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si