L’OCCITANOVA IKONIČNA KARITEJEVA KREMA ZA ROKE V NOVI PREOBLEKI

Pred mnogimi leti je L’OCCITANOV ustanovitelj Olivier Baussan v Burkini Faso spoznal negovalne lastnosti karitejevega masla na koži žensk, ki so ga pridelovale. Ko se je vrnil domov, je svoji ekipi naročil, naj najde optimalno formulo, ki ne le neguje kožo, pač pa tudi skrbi za skupnost pridelovalk karitejevega masla. L’OCCITANE uporablja karitejevo maslo iz pravične trgovine in ekološke pridelave. Zaradi izboljšane dobavne verige ima zdaj več kot 10.000 žensk možnost zaslužka, da se lažje osamosvojijo. Tako L’OCCITANOVO karitejevo maslo neguje kožo, skupnosti in ekosisteme.

L’OCCITANOVA Karitejeva krema za roke za suho kožo se od leta 1993, ko je bila lansirana na trg, ves čas razvija – vendar ostaja zvesta legendarni aluminijasti tubi in značilni modri etiketi.

Gre za pravo mojstrovino, ki je nastala po navdihu umetnice. Olivier Baussan se jasno spominja, svežega in pomirjujočega občutka, s katerim so ga navdajale velike tube z barvo, ki jih je imela njegova mati, ko je bil še otrok. »Karitejevo maslo je tesno povezano z ženskami, zato je bila tuba za barve edina prava izbira.«

Novost leta 2024 je nova 30-mililitrska tuba s priročnim pokrovčkom!

Narejena je iz enega samega kosa plastike, kar olajša zbiranje in recikliranje. Za piko na i smo dodali tudi nov pokrovček, ki ga je mogoče odpreti z eno roko. Temu se reče ikonično udobje. Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini z 11. januarjem 2024. L’OCCITANOVA ikonična Karitejeva krema za roke za suho kožo je zasnovana z visoko koncentracijo karitejevega masla (20 %) ter pomaga nahraniti in pomiriti kožo rok.

Cena (30 ml): 8,60 €

 

 

Novost leta 2024 je tudi obnavljalni balzam za oblikovanje las!

L’OCCITANOV novi Obnavljalni balzam za oblikovanje las izboljša teksturo in definicijo pričeske. Omogoča naravno utrjevanje las brez obteževanja. Lasem podari sijaj, gladkost in vlaženje, razcepljene konice pa so manj opazne. Formula je obogatena z naravnimi eteričnimi olji (angelika, ylang-ylang, pomaranča, sivka in geranija) in s karitejevim maslom, ki pomaga obnoviti lasna vlakna.

Cena (45 g): 24,40 €

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si