Lorella Flego brezhibno naličena med morskimi doživetji

Televizijska voditeljica Lorella Flego tudi na dopustu ne zanemari svoje ustaljene dnevne rutine nege kože. Poletnim temperaturam prilagodi le količino in tip ličil, ki so obstojna tudi med morskimi doživetji. Zvesta ostaja kakovostnim ličilom blagovne znamke trend IT UP, ki jih je našla na policah dm prodajaln.

 

Lorella, ki je pred kratkim praznovala 46. rojstni dan, svojemu videzu nameni kar nekaj pozornosti, in kot večkrat poudari, je za ohranjanje brezhibnega izgleda kože pomembna vsakodnevna nega in uporaba kakovostnih ličil. Že nekaj časa se navdušuje nad novostmi dm blagovne znamke ličil trend IT UP, ki so bila nepogrešljiv del njenega dopusta.

 

“Na dopust vzamem kar nekaj ličil, saj je običajno tako, da vedno potrebujem še kakšno dobro fotografijo in potem mi je žal, če nimam vsega zraven. Izberem nude šminke, ker jih imam najraje, lahek puder, korektor in seveda maskaro. Obred lličenja mi je zelo pri srcu in rada ustvarjam nove make- upe ter se igram z bronzerji in zlatimi odtenki. Zdi se mi, da vsako poletje nastane nekaj novega in zanimivega.”

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Naravno, a s kančkom bleščic

In kateri so Lorellini poletni ‘must have’ izdelki trend IT UP za svež in sijoč naravni videz? Balzam Lip Rehab Balm za voljne in sijoče ustnice, korektor Under Eye Brightner & Base za čudovit in spočit pogled brez podočnjakov, šminka Pure Nude Lipstick za poudarjeno naravno lepoto ustnic, Urban Safari lak z bleščicami, ki se lepo blešči v soncu in bronzer Natural Glow za naravno zagorelo polt.

 

“Poletje je čas, ko najraje eksperimentiram z naravnim make- upom in ugotavljam, kako lahko z majhno količino izdelkov dosežem dober rezultat,” pove Lorella in svetuje, da v vročih poletnih dneh ne pretiravate z nanosom podlage za obraz. “Če se le da, pudra sploh ne nosite: koža vam bo hvaležna.”

 

Foto: Zen

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si