Luka ga “zasleduje” na vsakem koraku


Stjepan Hauser, član svetovno znanega dua 2Cellos, tudi med več kot zasluženim poletnim oddihom ne more brez svojega glasbenega kolega Luke Šulića.

Stjepan, ki se je pred kratkim vselil v svojo hišo na hrvaški obali, ima s svoje terase prečudovit razgled na morje, ki ga, glede na to, da je tudi odraščal ob njem, naravnost obožuje. V prostem času se tako rad umakne v samoto in uživa v neokrnjeni naravi, še najraje na plažah. Pred kratkim je na svojem instagram profilu sledilce celo “popeljal” po t. i. Hauserjevi promenadi. Med njo ni pozabil izpostaviti tudi svoje najljubše plaže, ki se, kako zanimivo, imenuje ravno po njegovem kolegu Luki (Šuliću). “Luka beach” se razteza ob odmaknjenem zalivu in za Stjepana predstavlja oazo miru, kamor se najraje zateče ob prihodu domov.

Luka, s katerim ju dnevno spremljamo tudi v Mercatorjevem oglasu, ga očitno zasleduje na vsakem koraku, tudi med počitnicami. A Stjepana to niti najmanj ne moti, saj se je tudi sam pošalil na račun tega naključja. Skupaj ju v začetku avgusta čakata še dva koncerta v Nemčiji in nato v Švici, nato pa za Stjepana nastopijo zaključne priprave na samostojni koncert, ki ga konec avgusta pripravlja v puljski areni.

Foto: @hausercello

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si