Luksuzna modna znamka MALO predstavlja novo kolekcijo

MALO, italijanska zgodovinska modna znamka, ki je znana predvsem po oblačilih iz edinstvenega kašmirja, predstavlja novo kolekcijo za pomlad in poletje 2022. Navdihuje jo impresionistični “en plein air” (prevod: “na prostem”).

Kolekcijo odražajo eleganten in udoben slog ter razkošje lahkih in neotipljivih oblačil. Ob tem sta ključna tudi velika pozornost do proizvodne odličnosti in brezčasen slog.

Eleganca in večni slog modne hiše iz Firenc se srečata s poslanstvom “en plein air”, kjer se želja po življenju na prostem, po ponovnem odkrivanju harmonije med naravo in umetnostjo, izraža v uporabi cvetličnih šivov ter slikovitih barv.

Kolekcija pomlad/poletje 2022 kaže na pomen povezovanja z naravo in okoljem ter črpa navdih iz francoskih umetniških gibanj “en plein air”. Izraža željo, da bi živeli svobodno in v harmoniji s svetom okoli nas.

Zanjo:

Pletena oblačila izražajo nežnost in prefinjenost. Tkanine so izbrane iz naravnih vlaken, za mehke in ženstvene kose oblačil. Barve kolekcije se začnejo z naravnimi in nevtralnimi toni peska v kombinaciji z belo, do svetlejših in bolj nasičenih barv, od roza do intenzivno modre. Za dokončanje videza so pomembni še modni dodatki, kot so ročno izdelane torbe in čevlji. Ročno izdelane tkanine so majhne mojstrovine, narejene kot v preteklosti.

Zanj:

Pletenine nudijo nežen občutek na koži. Lahek kašmir daje občutek dobrega počutja in prefinjenosti. Tanki kroji in reliefni šivi obljubljajo poletje, polno dragocenosti. Nesporna tradicija znamke MALO se sreča s tehnološkimi inovacijami pri iskanju ekološke trajnostne niti. Klasični kosi moške garderobe so rekonstruirani in pridobijo sodobno privlačnost, izdelano iz svežega bombaža in lana. Oblačila ustrezajo želji po svobodnem in sodobnem življenjskem slogu na prostem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si