Luksuzna telesa jih stanejo milijone!

Sanjski poklic v Los Angelesu? Fitnes guru! Kdor si uspe ustvariti ime v krogu zvezd, je finančno preskrbljen. In to zelo dobro! Za stranke, kot so Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez ali Eva Longoria, ni predrag noben trening, tretma ali terapija, ko gre za prikrivanje znakov staranja. ,,Imamo le eno telo in moramo ga negovati,ˮ je svojo veliko porabo komentirala v nekem intervjuju Jennifer Aniston.

Ikona serije Friends odličen primer ʻkulta telesaʼ, ki peha njo in kolegice na vsakodneven trening, obenem pa za to prejemajo tudi pošteno zasoljene račune. Tako na primer osebni trener Leyon Azubuike izstavi Jennifer Aniston mesečno račun za 3600 evrov. Ampak pozor, Leyon je le eden od številnih njenih trenerjev. Ko se zvezdnica poslovi od nekdanjega dvigovalca uteži, jo že čaka VIP učiteljica joge, Mandy Ingeber, da skupaj pozdravita sonce, izvajata dihalne vaje in poskrbita za ravnovesje v telesu. Za razsvetljenje med lastnimi štirimi stenami zvezdnica plačuje približno 4000 evrov mesečno. Mačji kašelj za igralko, ki ima v kleti infrardečo savno, o kateri govori, kot da je njeni najdražji. A tukaj se mesečni stroški igralke še zdaleč ne končajo, kajti lepota stane … Lasni stilist ji vsakih šest tednov računa 920 dolarjev, dermatologinja Tracy Martyn pa mesečno 890 dolarjev. Da, projekt sanjsko telo ni le drag, to je služba s polnim delovnim časom! Hollywoodske bogatašinje si to z lahkoto privoščijo, četudi na primer pri Jennifer Aniston stroški znašajo 12.000 dolarjev mesečno.

Če želite svoje telo ʻspoliratiʼ tudi vi, ni razloga za obup. Pomislite na to, da zvezdnicam uspeva ob pomoči cele vojske strokovnjakov in ob stroških, ki se lahko primerjajo s proračunom manjše države.

Gwyneth Paltrow (47)

Geslo: ,,Trdo delam in rada preizkusim tudi kaj novega.ˮ

Šest dni v tednu trenira pod vodstvom trenerke Tracy Anderson, in sicer po eno uro kardio in eno uro vadbe z utežmi. Zajtrka ni, zato pa kosilo s čim manj ogljikovimi hidrati. Na krožniku dvakratne mame Gwyneth se znajde le organsko čista hrana. Za sijaj je pripravljena preizkusiti vsak, še tako absurden tretma, kot na primer čebelje pike (rezultati so neverjetni, a bolečine tudi) ali pa vaginalne parne kopeli …

Stroški: 46.500 dolarjev mesečno

 

Eva Longoria (44)

Geslo: ,,Želim biti fit, ne suha.ˮ

,,Veliko se ukvarjam s športom – tečem, tudi joga mi koristi. Pomembna je raznolikost treninga,ˮ je povedala Eva. Njen osebni trener Grant Roberts dodaja: ,,Pravilna prehrana znaša 70 odstotkov. Vadba z utežmi je alfa in omega treninga, če želite oblikovati svoje telo, samo tek še zdaleč ni dovolj.ˮ Pri prehrani je potrebna železna disciplina. Eva ljubi piščanca in lososa, a najbolj pomembno je, da je zraven zelenjava. ,,V L. A.-ju se je enostavno zdravo prehranjevati,ˮ nekoliko fantazira Eva. Ko govorimo o kozmetiki, zanjo nameni okoli 1600 dolarjev mesečno.

Stroški: 21.700 dolarjev mesečno

Jennifer Aniston (51)

Geslo: ,,Zase si vedno vzamem čas, ne glede na to, kaj se dogaja okoli.ˮ

Trener Leyon Azubulke je za Jen pripravil načrt treningov, ki se prilagaja njenemu urniku: ,,Včasih trenirava tri dni v tednu, drugič sedem. Zato se včasih dobiva tudi ob treh zjutraj.ˮ Za prehrano skrbi Carrie Wiatt, ki ji pripravlja izjemno zdrave jedi. Jen tudi ne zajtrkuje. Vsakih šest tednov obišče njenega osebnega frizerja Chrisa McMillana, za pravi sijaj obraza pa uporablja terapijo Red-Carpet-Facial (Tracia Martyn).

Stroški: 11.933 dolarjev mesečno

Jennifer Lopez (50)

Geslo: ,,Sprejmi izziv in proslavljaj svoje uspehe.ˮ

Jennifer ima kar dva zvezdniška trenerja. Njen fitnes temelji na hitrih sprintih in ciljnem treningu za moč. Vedno v fokusu: six packi in zadnjica. Pri prehrani ni nobene tolerance na alkohol in kavo ter predelana živila. Ko gre za njen sijaj, stavi na Spray-Tan in CACIFacials, neinvazivno obravnavo proti gubam z električnimi impulzi.

Stroški: 12.000 dolarjev mesečno

Foto: Getty

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si