Luksuzni nakit z zgodovinskim pridihom sloga Art déco

Odsev drznega in glamuroznega zgodovinskega obdobja Art déco je tokrat ujet v istoimenski kolekciji Lencia, ki nadvse razkošno zaključuje sklop pomladansko-poletnih kolekcij Zlatarne Celje. Bleščeč in eleganten slog dekoriranja zapeljuje v luksuznih kosih nakita, namenjenih ultramodernim ženskam.
Pojmi, kot so razkošje, glamur, živahnost in vera v napredek, ki jih povezujemo s francoskim art décoratif, so pri oblikovanju kolekcije Lencia navdihnili tudi Olgo Košica, priznano oblikovalko modnega nakita. Za Zlatarno Celje je tokrat ustvarila prefinjene, a hkrati ultra moderne kose nakita, v katere je ujeta kombinacija antičnih motivov in geometrijskih oblik. To je  Košica nadgradila še s kubistično iluzijo, ki jo je ustvarila s pomočjo bleščečih črnih, srebrnih in kromiranih zrcal.
Kolekcija je namenjena vsem drznim posameznicam, ki s svojim slogom zasledujejo pojme, kot so funkcionalizem, modernizem in futurizem, hkrati pa se zavedajo, da je s kančkom glamurja in bleščečih odsevov vsaka podoba še bližje popolnosti. S kolekcijo Lencia Art déco boste svojemu videzu dodale pridih eklekticizma in s svojo pojavo vzbudile občutek veličastnosti.

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri