Luksuzni nakit z zgodovinskim pridihom sloga Art déco

Odsev drznega in glamuroznega zgodovinskega obdobja Art déco je tokrat ujet v istoimenski kolekciji Lencia, ki nadvse razkošno zaključuje sklop pomladansko-poletnih kolekcij Zlatarne Celje. Bleščeč in eleganten slog dekoriranja zapeljuje v luksuznih kosih nakita, namenjenih ultramodernim ženskam.
Pojmi, kot so razkošje, glamur, živahnost in vera v napredek, ki jih povezujemo s francoskim art décoratif, so pri oblikovanju kolekcije Lencia navdihnili tudi Olgo Košica, priznano oblikovalko modnega nakita. Za Zlatarno Celje je tokrat ustvarila prefinjene, a hkrati ultra moderne kose nakita, v katere je ujeta kombinacija antičnih motivov in geometrijskih oblik. To je  Košica nadgradila še s kubistično iluzijo, ki jo je ustvarila s pomočjo bleščečih črnih, srebrnih in kromiranih zrcal.
Kolekcija je namenjena vsem drznim posameznicam, ki s svojim slogom zasledujejo pojme, kot so funkcionalizem, modernizem in futurizem, hkrati pa se zavedajo, da je s kančkom glamurja in bleščečih odsevov vsaka podoba še bližje popolnosti. S kolekcijo Lencia Art déco boste svojemu videzu dodale pridih eklekticizma in s svojo pojavo vzbudile občutek veličastnosti.

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si