Luksuzni SUV za samozavestno in varno vožnjo

Samozavestna in varna vožnja z novim Range Rover Evoque

Range Rover Evoque nudi številne možnosti za prilagoditev vozila, saj lahko z izbiro široke palete barv in dodatkov ustvarite povsem svoj slog. Kombinacija sodobnega oblikovanja in edinstvene silhuete zagotavlja, da boste v mestu izstopali.

Zmogljivost na cesti

Prilagodljivi tempomat vzdržuje stalno hitrost na daljših potovanjih in varnostno razdaljo z vozili pred vami. Prilagodljiva dinamika zagotavlja optimalno ravnotežje med vožnjo in nadzorom, vektoriranje navora pa vam omogoča nadzorovano zavijanje. Skupaj omogočajo povezano, varno vožnjo.

V osnovi vsakega Land Roverja je čista zmogljivost, ki vam omogoča, da se čez najzahtevnejše terene prebijete z največjo lahkoto. Zaščitene tehnologije – od odziva na teren do sistema za nadzor spusta – vam zagotavljajo, da boste enako samozavestni pri terenski in cestni vožnji.

Udobje in priročnost

V vozilih so nameščeni najnovejši sistemi za ogrevanje in hlajenje, ki vam in vašim potnikom zagotavljajo popolno udobje. Ne glede na to, s čim vam bo postreglo vreme, boste na cilj prispeli sproščeni in sveži.

V koraku s trajnostjo

Ekološka naravnanost vozila Range Rover Evoque izhaja iz celovitega pristopa k zmanjšanju vpliva na okolje skozi celotno življenjsko dobo vozila. Evoque je najlažje vozilo Land Rover, saj so povsod uporabljeni materiali, ki zmanjšajo težo, med drugim prednji opornik in aluminijast pokrov motorja. Tudi lepljeno vetrobransko steklo zmanjša težo ter pripomore k manjši porabi goriva in povečani zmogljivosti.

Prepričljiva tehnologija

Vsi motorji imajo nameščen inteligentni sistem tehnologije Stop/Start, ki samodejno ugasne motor, kadar mirujete, in ga zažene takoj, ko sprostite pedal za zavoro ali ko pri ročnem menjalniku pritisnete pedal sklopke. To pripomore k zmanjšanju porabe goriva in zmanjšanju izpustov CO2.

Dodatno tehnološko doživetje

Dodatni tehnološki svežnji še povečajo povezljivost in priročnost vašega vozila. Aplikacije InControl prek aplikacij za pametne telefone izboljšajo vašo izkušnjo v avtomobilu. Vključena je tudi nova aplikacija Spotify, ki vaše življenje obogati z več kot 30 milijoni pesmi. Prek zaslona na dotik z izjemno preprostostjo nadzirate in komunicirate z vozilom Range Rover Evoque. Funkcije, kot sta dostopna točka Wi-Fi in storitve Pro, pa vas povežejo z zunanjim svetom in vam močno olajšajo življenje.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si