Maja Štamol Droljc na LJFW predstavila avtorski nakit in sandale

FRANŽE

Modna oblikovalka Maja Štamol Droljc se je v sklopu ljubljanskega tedna mode (LJFW) predstavila s kolekcijo SHEONA, ki združuje tako prefinjene dnevne kreacije kot ekskluzivne modele za posebne priložnosti. Ženska Maje Štamol Droljc sledi svetovnim trendom, a ne za vsako ceno. Samozavestna in karizmatična se sicer najbolje počuti v objemu črne, a tokrat se spogleduje tudi z barvami in svetlikajočimi se materiali. Rada ima udobje. Ljubi tako kroje in  materiale, ki telo nežno božajo, spet drugič uživa v poudarjanju svojih oblin in igri prosojnosti.

photo (002)

Kreacije na modni reviji so zaživele v kombinaciji z avtorskim nakitom Maje Štamol, torbicami Mure Pehnec in atraktivnimi čevlji, ki so rezultat kooperacije Maje Štamol s Kopitarno Sevnica.

sheonaphoto1

Leseni dizajnerski natikači na pregibnem podplatu

Po velikem uspehu zlatih in srebrnih sandalov ter natikačev na korku (nominacija Elle Style Award) in svilenih natikačev na grobem dvignjenem podplatu, modna kreatorka Maja Štamol Drolc nadaljuje sodelovanje s Kopitarno. Tokrat v sozvočju s kolekcijo SHEONA predstavlja tri ekskluzivne, ročno izdelane modele trenutno tako aktualnih lesenih natikačev na udobnem pregibnem podplatu:

–       sandal v kombinaciji kratkega naravnega krzna in usnja v umazano roza barvi.

–       natikač, različnih kombinacij kratkega naravnega krzna in usnja z zanimivimi ročno izdelanimi detajli, kot so franžice in cofki.

–       natikač iz dolgodlakega umetnega krzna, ki so primerni za tiste najbolj drzne dame – z glavo v vesolju in nogami trdno na tleh!

IMG_79271

Vsi modeli so primerni tako za čas, ko nas še vedno grejejo debelejše nogavice, z izjemo modela iz dolgodlakega ekološkega krzna, pa tudi v najbolj vročih poletnih dneh.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si