Majhni triki za oblikovanje pričeske in nego las

Včasih so najbolj običajni predmeti lahko presenetljivo uporabni še za kaj drugega, ne samo za originalno uporabo. Med njimi je tudi zobna ščetka, s katero lahko ustvarimo popolno pričesko. Skupaj z linijo Nivea Care & Hold bodo vaši lasje urejeni skozi cel dan.

Uporabite zobno ščetko, da se znebite od vlage naelektrenih las: Lak za lase posprejajte po ščetinah zobne ščetke in nežno prečesite po laseh. Inovativni sprej las ne zlepi. Lasje se ne bodo elektrili in brez težav jih boste lahko oblikovali v pričesko.

Svetli prameni z limoninim sokom: Za nekaj svetlejši odtenek las ni potrebno k frizerju. Stisnite celo limono in v limonin sok namočite zobno ščetko. Predel las, ki ga želite posvetliti, nežno prečešite z limonino ščetko. Nadenite klobuk in se popoldne, ko je sonce nekoliko bolj prijazno, sprehodite pod sončnimi žarki. Če boste trik ponovili na vsaka dva tedna, bodo prameni las vedno svetlejši.

Ukrotite sladke laske: Kljub temu da so mini »sladki laski« to poletje IN, so pri nekaterih še zmeraj nezaželeni. Pričeska ne stoji, kot bi morala, če iz nje nekaj štrli. Na zobno ščetko nanesite peno za lase in jih počešite v smeri pričeske. Pena za oblikovanje las obnavlja in zagotavlja 24-urno obstojnost

Ustvarite polno kito: Potem ko spnete lase v kito, ustvarite več volumna z zobno ščetko. Od spodaj navzgor nežno prečesite vsak del kite posebej. Po končanem delu za popolno obstojnost uporabite lak za lase.

 

Povečajte volumen pri lasnih koreninah: Za bolj polno pričesko uporabite zobno ščetko že pri lasnih koreninah. Vzemite pramen las, ga  dvignite in nategnite. Nato s ščetinami zobne ščetke v nasprotni smeri rasti las večkrat nežno podrgnite lase in ustvarite volumen. Pramen las naj bo dovolj tanek, da bo trik uspel.

Izdelki linije Nivea Care & Hold za aktivno nego las: Izdelki linije Nivea Care & Hold lase aktivno negujejo. Posebnost je v zmožnosti ene inovativne formule, ki poleg tega, da daje zdrav videz, lase obnovi od korenin do lasnih konic, obenem pa zagotavlja dolgo obstojnost. To omogoča pantenol v formuli, ki ojača lasna vlakna, obenem pa nahrani vsak las posebej. Vsebnost Eucerita doda piko na i in poskrbi za obstojen lesk ter oživitev las od znotraj navzven.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si